Τζένη Μπαλατσινού: Μετά τον Μάξιμο, και ο μικρός γιος της έχει ταλέντο στη ζωγραφική - Δες τα έργα τους

18.04.2023
Τζένη Μπαλατσινού: Μετά τον Μάξιμο, και ο μικρός γιος της έχει ταλέντο στη ζωγραφική - Δες τα έργα τους
Καμαρώνει η περήφανη μαμά για τα παιδιά της και δεν έχει άδικο!

Η Τζένη Μπαλατσινού μοιράζεται αρκετά συχνά οικογενειακές στιγμές και φωτογραφίες τόσο από τα τρία μεγαλύτερα παιδιά της, από τον γάμο της με τον Πέτρο Κωστόπουλο, όσο και από τον βενιαμίν της από τον γάμο της με τον Βασίλη Κικίλια.

Δύο αγόρια και δυο κορίτσια για την Τζένη Μπαλατσινού και, όπως φαίνεται, ο Μάξιμος και ο Παναγιω΄της - Αντώνης έχουν έντονο το γονίδιο της ζωγραφικής.

Πριν από δυο χρόνια η "περήφανη μαμά κουκουβάγια" είχε μοιραστεί έναν πίνακα του Μάξιμου και οι followers είχαν θαυμάσει το ταλέντο του.

{https://www.instagram.com/p/CNDeRT5B17T/}

Τώρα είναι η σειρα΄ του Κικίλια Τζούνιορ να ξεδιπλώσει το ταλε΄ντο του και η μαμά να καμαρώσει επίσης. Στις φωτογραφίες που βλέπουμε ο νεαρός αποτυπώνει τα πατουσάκια του στο χαρτί (και ίσως σε όλο το σπίτι) και η μαμά Τζένη μοιράζεται το έργο του.

balatsinou1.jpg

balatsinou2.jpg

Μαμά και γιος βρίσκονται ακόμη στην Πάτμο, όπου πέρασαν οικογενειακά τις γιορτές του Πάσχα και από όπου η Μπαλατσινού μοιράστηκε μερικές γλυκύτατες εικόνες με τους άντρες της. Φαίνεται πως η Αλεξάνδρα και η Αμαλία δεν ήρθαν στην Ελλάδα φέτος κι έτσι ήταν μόνο η Τζένη και... τ' αγόρια της φέτος!

{https://www.instagram.com/p/CrGrFIaITzw/}

Τελευταία τροποποίηση στις 18.04.2023 - 18:03