Η Λάουρα Νάργες άλλαξε look και ο Χρήστος Σαντικάι την αποθεώνει - δεν είναι ο μόνος!

18.04.2023
Η Λάουρα Νάργες άλλαξε look και ο Χρήστος Σαντικάι την αποθεώνει - δεν είναι ο μόνος!
Τη γνωρίσαμε ξανθιά, έγινε μελαχρινή και τώρα, φαίνεται πως ήρθε η στιγμή για μια ακόμη αλλαγη΄!

Η Λάουρα Νάργες φαίνεται πως βαρέθηκε το μελαχρινό και επιχειρεί σιγά σιγά μια επιστροφή στο πιο ξανθό look με το οποίο τη γνωρίσαμε πριν από αρκετά χρόνια.

Μέσα από την ανάρτηση που έκανε για να ευχηθεί για το Πάσχα είδαμε ένα πρώτο "άνοιγμα" και υποθέτουμε ότι θα ακολουθήσουν κι άλλα.

{https://www.instagram.com/p/CrGisgvM1TH/}

Αν κρίνουμε από τα σχόλια που ακολου΄θησαν την ανάρτηση αντλαμβανόμαστε ότι ο κόσμος δέχτηκε παραπάνω από θετικά την απόφασή της να "φωτίσει" λίγο το πρόσωπό της, όμως το σχόλιο του αγαπημένου της, Χρήστου Σαντικάι, ήταν γεμάτο αγάπη, και ξεχώριζε. "Ζωή μου" την αποκάλεσε δημοσίως, ο τραγουδιστής, "Αγάπη μου" του απα΄ντησε εκείνη!

santikai.jpg

Το ζευγάρι διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής του και δεν το κρύβει καθώς η οικογένειά τους συμπληρώθηκε με τον πιο όμορφο τρο΄πο πριν από 7 μήνες, όταν στη ζωή τους ήρθε το αγοράκι τους.

{https://www.instagram.com/p/CmlqrnXjO_p/}

Παρότι η Λάουρα, βέβαια, φαίνεται ότι πηγαίνει από το μελαχρινό στο ξανθό δεν είναι λίγες οι διάσημες κυρίες της εγχώριας και διεθνούς σόουμπιζ που κάνουν το αντίθετο και λένε "αντίο" στο ξανθό, επιλέγοντας μια πιο σκούρα (και ίσως πιο ζεστή) απόχρωση. Κάνε κλικ στον σύνδεσμο και δες μερικές από αυτές τις περιπτώσεις.