Kylie Jenner - Timothée Chalamet: Όλη η αλήθεια για το πιο "άκυρο" ζευγάρι του Hollywood

18.04.2023
Kylie Jenner - Timothée Chalamet: Όλη η αλήθεια για το πιο "άκυρο" ζευγάρι του Hollywood
(Photo by Steve Granitz/FilmMagic) (Photo by Ernesto Ruscio/Getty Images)
Μόλις λίγους μήνες μετά τον (νέο) χωρισμό της Kylie Jenner με τον πατέρα των δύο παιδιών της, Travis Scott, οι φήμες τη θέλουν στην αγκαλιά του Timothée Chalamet. Τι συμβαίνει πραγματικά;

Αν το ρητό για τον καπνό και τη φωτιά είναι αλήθεια, τότε, τα όσα ακούγονται ευρύτατα τις τελευταίες μέρες σχετικά με το νέο (και μέχρι και παράδοξο) ζευγάρι της διεθνούς σόουμπιζ είναι, μάλλον, αλήθεια. Δυσκολευόμαστε πα΄ρα πολύ να το πιστέψουμε όμως, αν και, bottom line, "όλα είναι το ίδιο πιθανα΄ σε αυτη΄ τη ζωή".

Οι ίδιοι, φυσικά, δεν έχουν επιβεβαιώσει, ούτε διαψεύσει την είδηση. Οι φήμες, όμως οργιάζουν και θέλουν την Kylie Jenner και τον Timothée Chalamet σφόδρα ερωτευμένους και τελείως... μαζί!

{https://www.instagram.com/p/CrJg2PROqig/}

Πριν από λίγους μήνες έγινε γνωστό ότι η 25χρονη Kylie χώρισε, για ακόμη μια φορά με τον Travis Scott, με τον οποίο έχουν μαζί την 5χρονη Stormi και τον 14 μηνών Aire. H σχέση της πολυεκατομμυριούχου των cosmetics και του ράπερ κρατά από το 2017 με πολλά on/offs, όμως!

{https://www.instagram.com/p/BlVQ1k6nP0N/}

Τον περασμένο Οκτώβριο οι φήμες ήθελαν τον Travis να έχει απατήσει την Kylie με το μοντέλου του Instagram Rojean Kar, με την οποία εκείνος φέρεται να είχε υπάρξει ξανά μαζί σε κάποιο άλλο "διάλειμμα" της σχέσης του με την Jenner, το 2019. Εκείνος διέψευσε τη σχέση με πάθος, ως "σενάρια επιστημονικής φαντασίας", όμως το "κακό" είχε γίνει.

Αυτοί είναι οι πιο ακριβοπληρωμένοι ηθοποιοί του Hollywood για το 2022

Από εκείνη τη στιγμή, το μόνο όνομα που έχει ακουστεί πλάι σε αυτό της Kylie είναι του Chalamet, ο οποίος, μετά το χωρισμό του από τη Lilly Rose Depp [φωτό κάτω] δεν έχει υπάρξει (τουλάχιστον επίσημα) με άλλη σύντροφο.

lilly-rose-depp-thimothee-chalemet.jpg

(Photo by Alessandra Benedetti - Corbis/Corbis via Getty Images)

Lily Rose-Depp: Ποζάρει τόπλες και η ομοιότητα με τη μαμά της, Vanessa Paradis, είναι εκπληκτική

"Οι δυο τους κρατούν τα πράγματα χαλαρά σε αυτή τη φάση. Δεν είναι κα΄τι σοβαρό. Η Kylie απλά χαίρεται την παρέα του Timothée και θα δει πού θα τους βγάλει", μεταφέρει πηγή του ET News τονίζοντας πως και οι δυο απολαμβάνουν το σήμερα και αυτη΄ τη σχέση που είναι κάτι τελείως διαφορετικό από ό,τι έχουν ζήσει μέχρι σήμερα. "Είναι συναρπαστικό για την Kylie και διασκεδάζει πολύ", συνεχίζει η πηγή και μας κάνει να αναρωτιόμαστε αν είναι όντως αλήθεια. Ποιος ξέρει! Ίσως σύντομα έχουμε ντοκουμέντα και την επιβεβαίωση για τον έρωτα μεταξύ της νεότερης εκ της πιο διάσημης ριαλιτοοιογένειας ever και ενός από τους πιο αγαπημένους -και εναλλακτικούς- αστέρες της νέας γενιάς. Εν αναμονή, λοιπόν!

Kylie Jenner: Ο μικρούλης Aire δοκίμασε το πρώτο του παγωτό και η έκφραση του είναι αξιολάτρευτη

Τελευταία τροποποίηση στις 18.04.2023 - 12:39