Lily Rose-Depp: Ποζάρει τόπλες και η ομοιότητα με τη μαμά της, Vanessa Paradis, είναι εκπληκτική

Lily Rose-Depp: Ποζάρει τόπλες και η ομοιότητα με τη μαμά της, Vanessa Paradis, είναι εκπληκτική
Η Lily Rose-Depp είναι κοντά στο να ολοκληρώσει τη νέα της σειρά στο HBO και αυτή η πρόσφατη φωτογραφία δείχνει ότι υποδέχτηκε το 2023 με περισσότερη αυτοπεποίθηση από ποτέ.

Πριν από λίγες μέρες, η κόρη της Paradis και του Johnny Depp, μοιράστηκε μια εντυπωσιακή φωτογραφία του εαυτού της από τα παρασκήνια του νέου της project με τη λεζάντα «@kirinrider, @cfulton.hair, @theidol». Και όπως, μπορείς να διαπιστώσεις, είναι ίδια η μαμά της.

{https://www.instagram.com/p/ChK1umIMPrm/}

Στη φωτογραφία, βλέπουμε τη Lily-Rose να ποζάρει ως αιθέρια ύπαρξη ενώ κάθεται στην καρέκλα του μακιγιάζ εντελώς γυμνή (με ένα emoji να καλύπτει το στήθος της!). Είναι απόλυτα λαμπερή καθώς φτιάχνει τα μαλλιά της.

lilly rose depp

Από τέτοιες αποκαλυπτικές φωτογραφίες όπως αυτή, μέχρι τις τολμηρές εμφανίσεις με εσώρουχα, η Lily-Rose πάντα τραβάει τα βλέμματα (ειδικά όταν πρόκειται για την προώθηση του νέου, πολυαναμενόμενου project της!).

Στην τηλεοπτική σειρά του HBO, The Idol θα πρωταγωνιστήσει η Lily-Rose, ο Weeknd, η Debby Ryan της Disney καθώς και η αείμνηστη Anne Heche στην τελευταία εμφάνιση της στην οθόνη. Η σειρά που ακολουθεί έναν cult ηγέτη που έχει μια περίπλοκη σχέση με μια ποπ σταρ, πρόκειται να κάνει πρεμιέρα το 2023.

Anne Heche: Η νεκροψία αποκάλυψε τα αίτια του θανάτου της

Σε μια συνέντευξη στο The Face, όταν ζητήθηκε από την Lily-Rose να μιλήσει για την καριέρα της μητέρας της, είπε ότι η Vanessa Paradis της έμαθε τόσα πολλά σχετικά με το να αγκαλιάζει τον εαυτό της και τη σεξουαλικότητά της. Συγκεκριμένα είπε, «Οι άνθρωποι φέρθηκαν πραγματικά απαίσια σε εκείνη. Ήταν μια άλλη εποχή. Οι γυναίκες δεν φημίζονταν τόσο για την άνεση στη σεξουαλικότητά τους. Η μαμά μου είναι πρωτοπόρος, πραγματικά. Μου έχει μάθει πολλά για την αυτοπεποίθηση».

{https://www.instagram.com/p/BQv3O8KA4rc/}

Τελευταία τροποποίηση στις 01.02.2023 - 17:08