Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση θυμάται τον πατέρα της και συγκινεί

30.01.2023
Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση θυμάται τον πατέρα της και συγκινεί
Σαν σήμερα (30/1) πριν από 16 χρόνια, ο Νίκος Κούρκουλος έφυγε από τη ζωή και η κόρη του τον τιμά -και- μέσα από τα social media.

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση έχει μιλήσει επανειλημμένα για τον ρόλο που έπαιξε -και παίζει ακόμη, παρά τη φυσική απουσία του- στη ζωή της ο πατέρας της. Ο Νίκος Κούρκουλος πέθανε στις 30 Ιανουαρίου 2007 από καρίνο του ρινοφάρυγγα με τον οποίο είχε διαγνωστεί 6 χρόνια νωρίτερα. Εκείνος ΄ηταν 72 ετών και η κόρη του, από τον γάμο του με τη Μαριάννα Λάτση, 13.

Εριέττα Κούρκουλου - Λάτση: Η συγκινητική εξομολόγηση για τα δυο της επίθετα και την ταυτότητα που μόλις απέκτησε

Στη "μαύρη" επέτειο των 16 χρόνων από εκείνη τη μέρα, λοιπόν, η 30χρονη σήμερα Εριέττα μοιράζεται μια γλυκύτατη φωτογραφία με τον θρυλικό ηθοποιό και συγκινεί. Σε αυτή τη βλέπουμε να αγκαλιάζει σφιχτά τον πατέρα της και στη σημείωση απλά ένα "Always and Forever" πλάι σε μια καρδιά με την ημερομηνία 30/1/2007, με τα συναισθήματα, όμως, σαφώς να ξεχειλίζουν.

999.JPG

Εριέττα και Νίκος Κούρκουλος

Η σχέση της Εριέττας με τον πατέρα της ήταν πολύ ζεστή. Ήταν 13 ετών όταν τον "έχασε" και σε συνέντευξη που έδωσε στο gonimotita.gr εξήγησε πώς την είχε προετοιμάσει ο ίδιος γι' αυτό:

«Εγώ, όταν ξεκίνησε όλη αυτή η ιστορία, ήμουν 6 χρονών και ο αδερφός μου ακόμα μωράκι. Στην αρχή δεν μου εξήγησαν τι συμβαίνει. Δε μου είπαν δηλαδή ότι "ο μπαμπάς έχει καρκίνο". Καταλάβαινα απλά ότι ήταν άρρωστος λόγω των συχνών επισκέψεών του στο νοσοκομείο. Κάποια περίοδο μάλιστα, μετακομίσαμε στο Λονδίνο για να ολοκληρώσει εκεί τις θεραπείες του και χρειάστηκε να μας βγάλουν από το σχολείο για αρκετούς μήνες. Ευτυχώς ο πατέρας μου, με τον οποίο είχαμε πολύ στενή σχέση, ήταν ένας άνθρωπος που μου μιλούσε πολύ. Μου μίλαγε από μικρή, σαν να ήμουν ενήλικας. Σε ό,τι αφορά την ασθένειά του, με προετοίμασε με τον τρόπο του για το τι θα μπορούσε να συμβεί. Για το ότι υπήρχε πιθανότητα να είναι απών δηλαδή, όταν εγώ θα μεγάλωνα. Άρχισε από νωρίς να μου βάζει αυτήν την ιδέα»

Εριέττα Κούρκουλου Λάτση για τον σύζυγό της: "Όσες ευκαιρίες και να είχα να ξαναζήσω την ζωή μου, θα επέλεγα αυτόν. Αυτόν και μόνο αυτόν, ξανά και ξανά"

Ο νέος Νίκος Κούρκουλος της ζωής της

Εδώ και λίγους μήνες η Εριέττα έχει έναν νέο Νίκο στη ζωή της, τον γιο της, Νίκο Κούρκουλο Βασιλειάδη, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Βύρωνα Βασιλειάδη, για τον οποίο μιλά πα΄ντα με τα πιο τρυφερά λόγια. Από τα όσα έχει πει κατά καιρούς, ξεχωρίζουμε ΄ένα κομμάτι από τις ευχές που μοιράστηκε δημόσια για τη γιορτή του πριν τον περασμένο Δεκέμβριο, με την ευχή όλα τα παιδιά του κόσμου να έχουν τη δυνατότητα και τη στήριξη να περπατούν στον δικό τους δρόμο από πολύ νωρίς.

«Θέλω να ξέρεις, ότι δεν περιμένουμε τίποτε από εσένα. Δεν επιδιώκουμε να μοιάσεις στους παππούδες σου επειδή κληρονόμησες το όνομά τους, ούτε ελπίζουμε ότι ήρθες να γεμίσεις το κενό που άφησαν εκείνοι. Το μόνο που ευχόμαστε είναι να έχεις την υγεία σου, να είσαι ευτυχισμένος και να γίνεις καλός άνθρωπος. Εμείς θα είμαστε εδώ να σε υποστηρίζουμε σε όλα ♡︎».

{https://www.instagram.com/p/Cl1NSmRoBmS/}

Τελευταία τροποποίηση στις 30.01.2023 - 14:11