Εριέττα Κούρκουλου Λάτση για τον σύζυγό της: "Όσες ευκαιρίες και να είχα να ξαναζήσω την ζωή μου, θα επέλεγα αυτόν. Αυτόν και μόνο αυτόν, ξανά και ξανά"

27.01.2023
Εριέττα Κούρκουλου Λάτση για τον σύζυγό της: "Όσες ευκαιρίες και να είχα να ξαναζήσω την ζωή μου, θα επέλεγα αυτόν. Αυτόν και μόνο αυτόν, ξανά και ξανά"
Την πέμπτη επέτειό τους γιορτάζουν σήμερα η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση και ο σύζυγός της, Βύρωνας Βασιλειάδης και εκείνη τη γιόρτασε και διαδικτυακά με μία ανάρτηση αφιερωμένη σ' εκείνον και τη σχέση τους, την οποία, όπως καταλαβαίνουμε δεν θα άλλαζε ποτέ και για τίποτα

"Σαν τον αέρα που αναπνέω… τόσο εύκολη και τόσο απαραίτητη η ζωή μαζί του", ξεκινά την ανάρτησή της η Εριέττα εξηγώντας πως αυτό είναι το μυστικό άλλωστε. "Το για πάντα, να φαντάζει εύκολο με τον άνθρωπο που έχουμε επιλέξει.Όχι γιατί κάθε μέρα είναι τέλεια, αλλά γιατί ακόμα και οι δύσκολες μέρες μαζί του, είναι πολύ ομορφότερες από ότι θα ήταν μια μέρα χωρίς εκείνον", συνεχίζει, εξηγώντας πως κάθε μέρα επιλέγουν ο ένας τον άλλον. Κάθε μέρα κάνουν και οι δυο προσπάθεια να μην χαθούν μέσα στην τρέλα της δουλειάς και του μπέμπη τους, κάθε μέρα υπάρχει αλληλοϋποστήριξη, σεβασμός, θαυμασμός και αγάπη, ακόμα και όταν μας κυριεύουν τα νεύρα και οι παρεξηγήσεις.
"Κάθε μέρα ευχαριστώ το σύμπαν που έφερε τον Βύρων στον δρόμο μου", γράφει η Εριέττα τονίζοντα ππως πρόκειται για δύο ολόκληρους ανθρώπους και όχι δυο μισούς που ολοκληρώνονται μέσα από την σχέση τους.

"Δυο ολόκληροι άνθρωποι, που κάνουν ο ένας τον άλλον καλύτερο. Μια σχέση έρωτα, εμπιστοσύνης, προόδου και εξέλιξης. Μια σχέση απέραντης και πραγματικής αγάπης" συνεχίζει και μιλά για τον σύντροφό της με ακόμη πιο όμορφα λόγια, αποδίδοντάς του τα εύσημα για όσα όσα έχει κάνει για εκείνη.

"Ένας άνθρωπος που έχει γίνει το φως στις σκοτεινότερες στιγμές μου και το σημαντικότερο χειροκρότημα στις ομορφότερες στιγμές μου" γράφει χαρακτηριστικά ενώ συγκινεί με τον τρόπο με τον οποίο επιλέγει να τελειώσει αυτή τη δημόσια ερωτική εξομολόγηση.

"Τον γνώρισα όταν ήμουν ακόμα κοριτσάκι και σήμερα, σαν γυναίκα και μητέρα πια του παιδιού του, έχω να πω ότι όσες ευκαιρίες και να είχα να ξαναζήσω την ζωή μου, θα επέλεγα αυτόν. Αυτόν και μόνο αυτόν, ξανά και ξανά. #5yearsofyou".

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση και ο Βύρωνας Βασιλειάδης παντρεύτηκαν τον Ιούλιο του 2020 στη Μύκονο ύστερα από σχέση δύο χρόνων και τον Μάρτιο του 2022 υποδέχτηκαν τον γιο τους, Νίκο Βασιλειάδη Κούρκουλο.

Στα 46 του χρόνια, ο Βύρωνας Βασιλειάδης θεωρείται ένας ιδιαίτερα επιτυχημένος επιχειρηματίας που, όμως, πέρασε "δια πυρρός και σιδήρου" για να καταφέρει όσα κατάφερε.

Ο ίδιος μεγάλωσε στο Λονδίνο όπου μετακόμισε η οικογένειά του για επαγγελματικούς λόγους. Κάποια τραγική στιγμή, η μητέρα του έχασε τη ζωή της σε αυτοκινητιστικό ατύχημα και λίγα χρόνια αργότερα, την ακολούθησε πατέρας του, μην μπορώντας να συνέλθει από την απώλεια. Εκείνος και ο αδελφός του, Φίλιππος επέστρεψαν στην Ελλάδα, με τον παππού τους να αναλαμβάνει τη φροντίδα τους. Τα οικονομικά προβλήματα, δεν άργησαν να αλλάξουν τα σχέδιά τους, όμως εκείνοι δεν έμειναν με σταυρωμένα χέρια.

Τα δυο αδέλφια ξεκίνησαν να δουλεύουν από την εφηβεία τους στην εταιρεία του παππού τους και να ασχολούνται ενεργά με την υποδοχή αποβλήτων και καταλοίπων των πλοίων και κάποια στιγμή αποφάσισαν να κάνουν το μεγάλο βήμα. Πρότειναν στους μετόχους της Αντιρρυπαντικής ΑΕ, να αναλάβουν την εταιρεία και παρά τα χρέη του Ομίλου εκείνοι κατάφεραν το ακατόρθωτο.