North West: Κάνει το κινηματογραφικό ντεμπούτο της μαζί με τη μαμά της Kim Kardashian και τον αδελφό της, Saint

27.01.2023
North West: Κάνει το κινηματογραφικό ντεμπούτο της μαζί με τη μαμά της Kim Kardashian και τον αδελφό της, Saint
Η North West κάνει το ντεμπούτο της στη μεγάλη οθόνη μαζί με τη μαμά της και τον αδελφό της. Η Kim Kardashian πρόκειται να επαναλάβει τον ρόλο της ως Delores στην ταινία PAW Patrol και αυτή τη φορά παίρνει μαζί της και τα παιδιά της

Η North έχει επιλεγεί για το σίκουελ της ταινίας PAW Patrol: The Mighty Movie, δανείζοντας τη φωνή της σε έναν ρόλο στην ταινία κινουμένων σχεδίων. Ο ακριβής ρόλος της δεν έχει ανακοινωθεί, αλλά δεν θα είναι μόνο με τη μαμά της στην ταινία, αλλά και με τον μικρό της αδερφό Saint, ο οποίος φέρεται να έχει και αυτός έναν ρόλο. Η ταινία κινουμένων σχεδίων θα είναι το ντεμπούτο της North (της φωνής της τουλάχιστον) και η ταινία πρόκειται να βγει στους κινηματογράφους τον Οκτώβριο του 2023.

Το καστ περιλαμβάνει μεγάλα ονόματα όπως οι Kristen Bell, James Marsden, Serena Williams και McKenna Grace. Σύμφωνα με το IMDb, η νέα ταινία θα είναι μια εκδοχή υπερήρωων: «Ένας μαγικός μετεωρίτης προσγειώνεται στην Adventure City και δίνει στα κουτάβια του PAW Patrol υπερδυνάμεις, μεταμορφώνοντάς τα σε The Mighty Pups», αναφέρει η περιγραφή.

Το franchise PAW Patrol υπάρχει εδώ και σχεδόν μια δεκαετία και η ταινία του 2021 κέρδισε πάνω από 150 εκατομμύρια δολάρια σε πωλήσεις εισιτηρίων παρά την κυκλοφορία της κατά τη διάρκεια του lockdown. Αργότερα έγινε η ταινία με τις περισσότερες μεταδόσεις του Paramount+, παίζοντας κατά μέσο όρο πέντε φορές ανά νοικοκυριό σύμφωνα με την υπηρεσία ροής.

Είναι λίγες οι πληροφορίες σχετικά με την επερχόμενη ταινία, συμπεριλαμβανομένων των μισθών για τα νεότερα μικρά αστέρια, αλλά είναι πιθανόν οι fans να ρίξουν μια κλεφτή ματιά στα μαθήματα φωνητικής υποκριτικής των North και Saint ή μια ματιά στα παρασκήνια της ταινίας, σε ένα επόμενο επεισόδιο του The Kardashians .