GNTM, αλλά ακόμη καλύτερο: Αν δεν έχεις δει ακόμη το νέο βίντεο του Διονύση Ατζαράκη, χάνεις

27.01.2023
GNTM, αλλά ακόμη καλύτερο: Αν δεν έχεις δει ακόμη το νέο βίντεο του Διονύση Ατζαράκη, χάνεις
Ο δημοφιλής κωμικός το έκανε πάλι το "θαύμα" του τρολάροντας ακόμη μια φορά το GNTM. Όλοι οι συντελεστές είναι άψογοι, όμως η Αποστολία Ζώη στον ρόλο της Σοφίας Χατζηπαντελή είναι ένα αριστούργημα!

Τον αγαπάμε τον Διονύση Ατζαράκη και δεν θα το κρύψουμε. "Stand-up comedian. Παρουσιαστής. Συχνά αστείος" αυτοπαρουσιάζεται μέσα από το προφίλ του στο Facebook και μάλλον στην τελευταία ατάκα θα ταίριαζε περισσότερο το "Σπάνια όχι αστείος".

Γράφει τα κείμενα με τα οποία τρολάρει "το σύμπαν όλο" όμως δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα και στους συνεργάτες του. Στο στόχαστρό του σήμερα το GNTM, αλλά αυτή δεν είναι η πρώτη φορά. Για την ιστορία, ξεκινάμε από το παλιό του εγχείρημα για να φτάσουμε στο πιο πρόσφατο.

Πριν από δύο χρόνια είχει "περιλάβει" την τότε κριτική επιτροπή του ριάλιτι μόδας του Star και ο ίδιος είχε αναλάβει τον ρόλο του Άγγελου Μπράτη. Η Νάντια Μπουλέ ήταν η Βίκυ Καγιά, η Αποστολία Ζώη η Ζενεβιέβ Μαζαρί και στον ρόλο του Δημήτρη Σκουλού η Ηλίας Φουντούλης.

Δύο χρόνια μετά, επιστρέφει στον "τόπο του εγκλήματος" και "ντύνεται" Γιώργος Καράβας αυτή τη φορά. Στο πλευρό του, σταθερή η Νάντια Μπουλέ ως Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Φουντούλης ως Τάσος Σωφρονίου, ενώ η Αποστολία Ζώη αναλαμβάνει τον δύσκολο ρόλο της Σοφίας Χατζηπαντέλη.

Το βίντεο μιλά από μόνο του ενώ τα λόγια για την Αποστολία Ζώη είναι, πραγματικά λίγα! Η αποθέωση που γνωρίζει στα social media, πραγματικά της αξίζει με το παραπάνω!

Και με την αφορμή, μοιραζόμαστε και το δικό μας all time favorite βίντεο του Διονύση Ατζαράκη που "αποθεώνει" -με τον τρόπο του, πάντα- το Bachelor. Ιδού το δικό του Bachelor, λοιπόν, αλλά... καλύτερο!