Tom Brady - David Beckham: Βγήκαν ραντεβού με τις κόρες τους και μοιράστηκαν απίθανες φωτογραφίες

Tom Brady - David Beckham: Βγήκαν ραντεβού με τις κόρες τους και μοιράστηκαν απίθανες φωτογραφίες
Ο David Beckham και ο Tom Brady είναι φίλοι και μάλιστα οι δύο αθλητές έβγαλαν πρόσφατα τα κοριτσάκια τους για ραντεβού μπαμπά-κόρης και η εικόνα είναι τόσο αξιολάτρευτη.

«Ο μπαμπάς και οι [sic] κόρες», δημοσίευσε ο Άγγλος σταρ του ποδοσφαίρου στο Instagram Story του, προσθέτοντας: «Οικογενειακή βραδιά @tombrady». Ο Beckham μοιράστηκε επίσης μια πολύ γλυκιά φωτογραφία του με το χέρι του γύρω από την 11χρονη κόρη του Harper Beckham, δίπλα στον παίκτη των Tampa Bay Buccaneers. Η κόρη του Brady, η 10χρονη Vivian, κάθεται στην αγκαλιά του καθώς όλοι χαμογελούν για τη φωτογραφία.

d1.JPG

Ο Brady μοιράστηκε την ίδια φωτογραφία στο Instagram Story του, γράφοντας, «Ραντεβού μπαμπάδων-κορών❤».

d2.JPG

Η Gisele Bündchen και ο Tom Brady μιλούν πρώτη φορά για το διαζύγιό τους - Οι επίσημες ανακοινώσεις

Το διπλό ραντεβού συνέβη στο Miami Slice, μια παραδοσιακή πιτσαρία σε στυλ Νέας Υόρκης στο Μαϊάμι της Φλόριντα. Ο Beckham μοιράστηκε πόσο πολύ του άρεσε η πίτσα στο story του, γράφοντας: «Τώρα είμαι λάτρης της πίτσας, αλλά αυτή είναι ίσως η καλύτερη φέτα πίτσας και τα καλύτερα υλικά που έχουν υπάρξει ποτέ. Σαλάμι, μοτσαρέλα, βασιλικός και πικάντικο μέλι».

Μοιράστηκε επίσης ένα βίντεο με τον 17χρονο γιο του Cruz Beckham, να απλώνει σάλτσα και τυρί στην πίτσα.

d3.JPG

Victoria και David Beckham: Μια ιστορία αγάπης που κρατάει 25 χρόνια

Και οι δύο άνδρες φαίνεται να έχουν εξαιρετικές σχέσεις με τις μοναχοκόρες τους. Ο Beckham συχνά μοιράζεται αστεία βίντεο με την Harper, συμπεριλαμβανομένου ενός διασκεδαστικού χορευτικού βίντεο από μια συναυλία το καλοκαίρι. «Ξέρω ότι δημοσίευσα ένα βίντεο, αλλά το κοριτσάκι μας είναι τόσο χαριτωμένο που αναγκάστηκα να δημοσιεύσω ένα άλλο γιατί κοροϊδεύει τον χορό του μπαμπά, ενώ είναι τόσο χαριτωμένος @victoriabeckham #HarperSeven ❤ @theweeknd », έγραψε στη λεζάντα του αξιολάτρευτου βίντεο.

{https://www.instagram.com/reel/Cg_DzJyIgXj/}

Τελευταία τροποποίηση στις 30.01.2023 - 13:38