Ο Marc Anthony και η Nadia Ferreira παντρεύτηκαν - Οι πρώτες εικόνες και ο ρόλος της Victoria Beckham

30.01.2023
Ο Marc Anthony και η Nadia Ferreira παντρεύτηκαν - Οι πρώτες εικόνες και ο ρόλος της Victoria Beckham
Έναν χρόνο μετά τη γνωριμία τους και οκτώ μήνες μετά τον αρραβώνα τους, ο 54χρονος Marc Anthony και η 23χρονη Nadia Ferreira παντρεύτηκαν σε μυστική τελετή στο Μαϊάμι και δηλώνουν πανευτυχείς.

Τέταρτος γάμος για τον κορυφαίο καλλιτέχνη σάλσα μουσικής όλων των εποχών, ο οποίος υπήρξε σύζυγός και της Jennifer Lopez ενώ είναι ο πατέρας των δίδυμων παιδιών της, Emme και Max. Η νέα κυρία Muniz είναι η 23χρονη καλλονή Nadia Ferreira η οποία υπήρξε Μις Υφήλιος Παραγουάη το 2021.

Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον αρραβώνα του τον Μάιο του 2022 ύστερα από μόλις τρεις μήνες σχέσης και τώρα πια είναι σύζυγοι!

Ο Marc Anthony αρραβωνιάστηκε μετά από 3 μήνες σχέσης

{https://www.instagram.com/p/Ccqo5THvICF/}

Σύμφωνα με τα ξένα ΜΜΕ ο γάμος τελέστηκε υπό άκρα μυστικότητα στο Perez Art Museum στο Miami ενώ το "παρών" λέγεται ότι έδωσαν, μεταξύ άλλων οι David και Victoria Beckham, Eva Longoria, Salma Hayek, Lin Manuel Miranda, Maluma και Luis Fonsi.

Το νυφικό της πανέμορφης νύφης ήταν της Galia Lahav ενώ ο γαμπρός ήταν ντυμένος με Christian Dior και οι πρώτες εικόνες που βλέπουμε μέσα από ανάρτηση του περιοδικού Hola που έχει και την αποκλειστικότητα είναι εντυπωσιακές.

{https://www.instagram.com/p/CoBokaqDGCx/}

Οι Beckhams παραβρέθηκαν -σχεδόν- οικογενειακώς στον γάμο και πόζαραν μαζί με την Eva Longoria, τον Ken Paves, τον David Gardner και τον γαμπρό.

{https://www.instagram.com/p/Cn_pLmuI9T2/}

Η Victoria Beckham αποκάλυψε λεπτομέρειες του γάμου της με τον David Beckham

Η διάσημη σχεδιάστρια μάλιστα, είχε και έναν άλλο ρόλο -εκτός της καλεσμένης- σε αυτό τον γάμο καθώς ήταν εκείνη που σχεδίασε τα ρούχα των παρανύμφων και, όπως παραδέχτηκε δημόσια η ίδια η νύφη "έσκισε"!

Σε ανάρτηση της Victoria όπου εύχεται δημόσια στους νεόνυμφους απάντησε η ίδια η Nadia προσυπογράφοντας ως προς το πόσο όμορφα ήταν όλα εκείνη τη μέρα και ευχαριστώντας ιδιαίτερα την πάλαι ποτέ Posh για τις απίθανες δημιουργίες της.

{https://www.instagram.com/p/CoA2652OFvb/}

1.jpg

Για την ιστορία, ο Marc Anthony παντρεύτηκε για πρώτη φορά την Dayanara Torres το 2000, με την οποία απέκτησε τους γιους Cristian και Ryan. Οι δυο τους χώρισαν το 2004, λίγο πριν ανταλλάξουν βέρες με την JLo. Anthony και Lopez παντρεύτηκαν τον Ιούλιο του 2004 πριν καλωσορίσουν τα δίδυμα Max και Emme τον Φεβρουάριο του 2008. O χωρισμός τους ανακοινώθηκε το 2011 και το διαζύγιο οριστικοποιήθηκε το 2014. Τον Νοέμβριο του 2014, ο Αμερικανός σταρ παντρεύτηκε την Shannon De Lima , ενώ δύο χρόνια αργότερα επιβεβαιώθηκε ότι τελικά πήραν χωριστούς δρόμους αφού "δεν είχαν πολλά κοινά."

Τελευταία τροποποίηση στις 04.02.2023 - 22:55