Ο Marc Anthony αρραβωνιάστηκε μετά από 3 μήνες σχέσης

15.05.2022
Ο Marc Anthony αρραβωνιάστηκε μετά από 3 μήνες σχέσης
Σχεδόν τρεις μήνες αφότου ο Marc Anthony και η Nadia Ferreira ξεκίνησαν τη σχέση τους, αρραβωνιάστηκαν επίσημα

O Marc Anthony, τραγουδιστής και πρώην σύζυγος της Jennifer Lopez, αρραβωνιάστηκε με το μοντέλο Nadia Ferreira μετά από τρεις μήνες σχέσης. Η Nadia Ferreira ανήρτησε ένα Instagram story στο οποίο δείχνει το λαμπερό δαχτυλίδι που της έδωσε.

Η Eva Mendes θέλει να επιστρέψει στον κινηματογράφο αλλά έχει κάποιους όρους



Ο 53χρονος και η Ferreira απόλαυσαν ένα ταξίδι στο Μαϊάμι μαζί με τους φίλους τους. Σύμφωνα με στιγμιότυπα από το Instagram Story της, οι δύο τους έκαναν πρόποση με σαμπάνια, έκαναν πάρτι σε ένα σκάφος και είχαν μια βραδινή έξοδο στην πόλη. Ενώ το ζευγάρι δεν έχει ακόμη συζητήσει περαιτέρω τον επικείμενο γάμο τους, το δαχτυλίδι της Ferreira διαθέτει τρεις πέτρες που επικεντρώνονται γύρω από ένα σμαραγδένιο διαμάντι και πλαισιώνονται από δύο μικρότερους βράχους. Ο Mike Fried του Diamond Pro εκτιμά ότι το δαχτυλίδι αποτελείται από τουλάχιστον 10 καράτια και αξίζει περίπου μισό εκατομμύριο δολάρια.

Ο τραγουδιστής έχει παντρευτεί στο παρελθόν τρεις φορές. Παντρεύτηκε για πρώτη φορά την Dayanara Torres το 2000, με την οποία απέκτησε τους γιους Cristian και Ryan. Ο Anthony και η Torres χώρισαν το 2004, λίγο πριν συνεχίσει με την Jennifer Lopez. Ο Anthony και η Lopez παντρεύτηκαν τον Ιούλιο του 2004 πριν καλωσορίσουν τα δίδυμα Max και Emme τον Φεβρουάριο του 2008. Αφού ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους το 2011, το διαζύγιο οριστικοποιήθηκε το 2014. Η λατίνα σταρ, που αρραβωνιάστηκε τον Ben Affleck για δεύτερη φορά τον Απρίλιο, συνεχίζει να συνεργάζεται με τον Anthony.

"Ο Marc και εγώ είμαστε καλά όπως είμαστε τώρα", είπε η Lopez κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής της τον Μάρτιο του 2017 στο "The View". "Υπάρχει λόγος που δεν είμαστε μαζί, αλλά είμαστε υπέροχοι φίλοι. Και είμαστε γονείς μαζί. Δουλεύουμε ακόμη και σε ένα ισπανικό άλμπουμ μαζί. Και αυτό ήταν ακόμα καλύτερο για εμάς. Γνωριστήκαμε δουλεύοντας και εκεί είμαστε πραγματικά μαγικοί, όταν είμαστε μαζί στη σκηνή, και έτσι το αφήνουμε εκεί. Αυτό είναι."

Ο τραγουδιστής έπειτα παντρεύτηκε την Shannon De Lima τον Νοέμβριο του 2014, ενώ δύο χρόνια αργότερα επιβεβαιώθηκε ότι τελικά πήραν χωριστούς δρόμους αφού "δεν είχαν πολλά κοινά."

Τελευταία τροποποίηση στις 04.02.2023 - 22:54