Η Katy Perry αποκαλύπτει γιατί χώρισε κάποτε με τον Orlando Bloom

16.05.2022
Η Katy Perry αποκαλύπτει γιατί χώρισε κάποτε με τον Orlando Bloom
Η τραγουδίστρια μίλησε ανοιχτά για την όχι και τόσο τέλεια πλευρά της σχέσης της με το γνωστό ηθοποιό

Η Katy Perry αποκάλυψε λεπτομέρειες για τη δυσάρεστη πλευρά της σχέσης της με τον Orlando Bloom.

Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2016 και έχουν μαζί μια κόρη ενός έτους, την Daisy Dove Bloom. Ωστόσο, υπήρξε τουλάχιστον μία χρονική περίοδος (που γνωρίζουμε) όπου η Perry και ο Bloom ήταν σε διάλειμμα. Το ζευγάρι χώρισε τον Μάρτιο του 2017 και τελικά τα ξαναβρήκαν το 2018. Μέχρι τον Φεβρουάριο του 2019, το ζευγάρι είχε αρραβωνιαστεί. Σε μια νέα συνέντευξη με την Chelsea Handler, η τραγουδίστρια και κριτής του American Idol μίλησε για το πώς η ίδια και ο Bloom λειτουργούν μέσα από τις διαφορές τους. Η απάντηση; Θεραπεία ζευγαριού.

Η Adele και ο αγαπημένος της ζουν μαζί πια κι εκείνη το ανακοίνωσε, εμμέσως πλην σαφώς, στο Instagram

«Οι σύντροφοί σου συνήθως βλέπουν την καλύτερή σου πλευρά και πολλές από τις χειρότερες πλευρές σου γιατί είναι εκεί για να είναι οι καθρέφτες σου», είπε η Perry. «Ο Orlando και εγώ κάνουμε θεραπεία ζευγαριού και μας αρέσει γιατί μας κρατά συντονισμένους. Όταν θέλετε να επιστρέψετε στην κανονικότητα σε έναν εξημερωμένο κόσμο όπου έχετε ένα παιδί και άλλα τέτοια, πρέπει πραγματικά να μάθετε πώς να είστε κάπως διαφορετικοί. Και έτσι είχαμε μεγάλη επιτυχία με τη θεραπεία».

Όταν ένας θεατής ρώτησε αν υπάρχει ένα συγκεκριμένο σχέδιο θεραπείας που χρησιμοποιούν η Katy Perry και ο Orlando Bloom σε δύσκολες περιόδους, η Perry μίλησε για τη «Διαδικασία Hoffman», την οποία έχουν παρακολουθήσει και οι δύο χωριστά. Η Perry χώρισε με τον Bloom επειδή ένιωσε ότι η σχέση είχε χάσει τη λάμψη της. «Έγινε βαρετό και είπα να χωρίσουμε. Και τότε πέρασα τη χειρότερη χρονιά της ζωής μου - όχι μόνο λόγω των σχέσεων, αλλά πολλά διαφορετικά πράγματα άλλαζαν για μένα, τα οποία πραγματικά πιστεύω ότι ήταν μια ευκαιρία για μένα να εξελιχθώ και να αναπτυχθώ».

Τότε ήταν που η Perry αποφάσισε να δοκιμάσει τη Διαδικασία Hoffman. «Δεν έχεις κινητό τηλέφωνο και απλώς προχωράς λίγο σε ασκήσεις με άλλους ανθρώπους, πράγμα που είναι υπέροχο γιατί σε πυροδοτούν όλη την ώρα και μετά εργάζεσαι με αυτά τα ερεθίσματα», είπε. «Αλλά βασικά, είναι ένα μέρος όπου πας για να επανασυνδέσετε τα νευρο-μονοπάτια στο μυαλό σας και μπορείτε να τα ανακαλύψετε. Υπάρχει τόση συνειδητοποίηση. Μπορείτε να ανακαλύψετε γιατί έχετε αυτά τα μοτίβα και τις συνήθειες και από πού προέρχονται και όλα αυτά προέρχονται πραγματικά από τη μαμά ή από τον μπαμπά. Είναι το #1 πράγμα που προτείνω όταν κάποιος είναι έτοιμος για αυτό το επόμενο επίπεδο στη ζωή».