"Ο Γιώργος Καπουτζίδης πρέπει να αποσυρθεί από την παρουσίαση της Eurovision"

15.05.2022
"Ο Γιώργος Καπουτζίδης πρέπει να αποσυρθεί από την παρουσίαση της Eurovision"
Ποιος "ειδικός" της Eurovision έκανε αυτήν τη δήλωση;

Ένα αιχμηρό σχόλιο στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook έκανε ο Αντώνης Καρατζίκος, ο πρώην πρόεδρος του OGAE, για τον Γιώργο Καπουτζίδη και το ρόλο του ως παρουστιαστή της Eurovision.

Eurovision: Ιταλίδα κατήγγειλε σεξουαλική παρενόχληση από χορευτές - Τι συνέβη με την Ανδρομάχη της Κύπρου

"Θα το πω όσο πιο αξιοπρεπώς μπορώ. Η παρουσίαση του σημερινού ημιτελικού ήταν απαράδεκτη. Νομίζω ο Γιώργος Καπουτζίδης πρέπει τελικά να αποσυρθεί. Δεν γίνεται να αλλάζουμε κανάλι για να αποφεύγουμε τον σχολιασμό. Παρασύρει και την Κοζάκου στη δική του ατμόσφαιρα που είναι λάθος, λάθος, λάθος. Η ΕΡΤ πρέπει κάτι να κάνει" έγραψε ο Αντώνης Καρατζίκος.

Όταν ο Emmanuel Macron έστειλε μήνυμα για να αποκλειστούν οι Måneskin για να κερδίσει η Γαλλία

Μιλώντας στην εκπομπή "Τι λες τώρα", ο ίδιος εξήγησε ότι εκείνο που τον ενόχλησε ήταν το σχόλιο του παρουσιαστή για τη συμμετοχή της Σουηδίας.

«Αισθάνομαι ότι υπάρχει ένα σκεπτικό στο μυαλό του Γιώργου Καπουτζίδη για την εξέλιξη του διαγωνισμού και την εξέλιξη της μετάδοσης. Θεωρώ πως ο Γιώργος είναι ανήσυχο μυαλό, ένας έξυπνος άνθρωπος και προσπαθεί να κάνει κάτι διαφορετικό. Προσπάθησε να μπει στο σαλόνι μας και να είναι κάποιος στην παρέα μας που λέει και σχολιάζει διάφορα πράγματα. Η Σουηδία ήταν αυτό που έκανε την έκρηξη μέσα μου. Θεώρησα ότι αυτό ήταν ένα επικίνδυνο ατόπημα του Γιώργου, γιατί όταν σχολιάζεις τη συμμετοχή μίας χώρας, αυτά που λες μαθαίνονται και αυτό συμβαίνει κάθε χρόνο. Η ειρωνεία προς τη σουηδική συμμετοχή μπορεί να έχει γίνει γνωστή, και σίγουρα θα το έχουν μάθει οι Σουηδοί και κατ’ επέκταση οι Σουηδοί σχολιαστές. Αυτό μπορεί να έχει αντίκτυπο στη δική μας προσφώνηση για την ελληνική συμμετοχή…».