Anna Wintour: Η σοκαρισμένη αντίδραση της όταν της ζητήθηκε να δείξει την ταυτότητα της

14.05.2022
Anna Wintour: Η σοκαρισμένη αντίδραση της όταν της ζητήθηκε να δείξει την ταυτότητα της
Το κοινό συγκρίνει την αντίδραση της αρχισυντάκτριας της Vogue με εκείνη της Miranda Priestly από το «The Devil Wears Prada»

Ένα βίντεο με την Anna Wintour να σοκάρεται όταν της ζητείται να δείξει την ταυτότητα της έχει γίνει viral, με το κοινό να λέει ότι η αντίδραση της θυμίζει την Miranda Priestly από το "Devil Wears Prada".

Anna Wintour: Εκπλήσσει το παράξενο μεσημεριανό που παραγγέλνει στο γραφείο

Η αρχισυντάκτρια της Vogue παρακολούθησε την εναρκτήρια παράσταση "Oh God, A Show About Abortion" με την κόρη της, Bee Shaffer, αλλά κατά την άφιξη της στο Cherry Lane Theatre, της ζητήθηκε να δείξει την ταυτότητά της. Σε πλάνα που κυκλοφόρησαν, η Wintour - με τα χαρακτηριστικά σκούρα γυαλικά ηλίου της - δεν έδειξε ενδοιασμό στο να δείξει το πιστοποιητικό κατάσταση του εμβολιασμού της.

Ωστόσο, όταν μια εργαζόμενη ζήτησε την ταυτότητά της, η 72χρονη φάνηκε μπερδεμένη και σοκαρισμένη. Στο απόσπασμα, η Wintour φαίνεται να σηκώνει τα χέρια της με σαστισμένο τρόπο - μέχρι που ένας δημοσιογράφος έσπευσε να την υπερασπιστεί.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το βίντεο έγινε viral με το κοινό να συγκρίνει την αντίδραση της Wintour με αυτή του χαρακτήρα "The Devil Wears Prada", Miranda Priestly. "Παρακαλώ κούρασε κάποιον άλλον με τις ερωτήσεις σου", έγραψε χιουμοριστικά ένα άτομο κάνοντας αναφορά σε μια από τις ατάκες της Miranda Priestly.