Johnny Depp: Οι θαυμαστές του ξοδεύουν χιλιάδες για να βρεθούν στη δίκη του με την Amber Heard

14.05.2022
Johnny Depp: Οι θαυμαστές του ξοδεύουν χιλιάδες για να βρεθούν στη δίκη του με την Amber Heard
Κάποιοι fans του διάσημου ηθοποιού δείχνουν όσο πιο έμπρακτα μπορούν την υποστήριξη τους, ξοδεύοντας χρήματα, χρόνο και ενέργεια

Η δίκη του Johnny Depp και της Amber Heard που διεξάγεται αυτή τη στιγμή στη Virgina έχει γίνει δημοφιλές "θέαμα" για το κοινό από τότε που ξεκίνησε. Το πρώην ζευγάρι βρέθηκε στη δικαστική αίθουσα αφού ο Depp μήνυσε τη Heard για συκοφαντική δυσφήμιση για ένα άρθρο του 2018 που έγραψε στην Washington Post λέγοντας ότι ήταν επιζούσα κακοποίησης. Αν και δεν κατονόμασε τον πρώην σύζυγό της, εκείνος ισχυρίστηκε σε μια αγωγή ότι εμπόδισε την καριέρα του. Αυτή η δίκη είναι απλώς ένα άλλο κομμάτι του ακατάστατου παζλ στο οποίο εμπλέκεται το πρώην ζευγάρι εδώ και χρόνια, με κατηγορίες για σωματική κακοποίηση, λεκτική κακομεταχείριση και άλλα — και από τα δύο μέρη.

Johnny Depp: Είχε σπρώξει την Kate Moss από τις σκάλες όσο ήταν ζευγάρι;

Όμως, παρά τη σοβαρότητα αυτής της δίκης, οι υποστηρικτές του Depp έχουν σταθεί στο πλευρό του -σχεδόν κυριολεκτικά. Κάθε μέρα που ο Depp και η Heard βρίσκονται στο δικαστήριο, υπάρχει μια λεγεώνα θαυμαστών τόσο έξω όσο και μέσα στο δικαστικό μέγαρο, που ελπίζουν να δείξουν στον Depp την υποστήριξή τους όσο το δυνατόν πιο κοντά στον ηθοποιό. Για κάποιους από αυτούς, αυτό απαιτούσε ταξίδια, άδεια από τη δουλειά και πολλά χρήματα.

Μια από τις θαυμάστριες του Depp, η Ivan De Boer, είπε ότι εξαργύρωσε τον χρόνο των διακοπών της από τη δουλειά για να αφιερώσει όλο τον χρόνο της για να παρευρεθεί σε αυτή τη δίκη - και να ξοδέψει περίπου 30.000 δολάρια συνολικά. "Πήρα την άδεια μου για όλο το χρόνο για να είμαι εδώ για τον Johnny", είπε. "Είμαι στην ίδια ηλικία με τον Johnny. Είμαι ελεύθερη, οπότε κάνω ό,τι θέλω, βασικά."

Η Amber Heard καταθέτει και κατηγορεί «τέρας» Johnny Depp για σεξουαλική επίθεση -μεταξύ άλλων

Μια άλλη θαυμάστριά του είπε ότι ξόδεψε πάνω από 2.000 δολάρια σε ρούχα που θα φορέσει κατά τη διάρκεια της δίκης, επειδή μεταδίδεται και θέλει να φαίνεται ωραία. Ένας άλλος fan ταξίδεψε στις Ηνωμένες Πολιτείες από το Ηνωμένο Βασίλειο και πετούσε μεταξύ Virgina και Los Angeles για να παραστεί στη δίκη. "Έρχομαι συνεχώς από το Los Angeles, οπότε ξοδεύω 600 έως 700 δολάρια κάθε φορά, 10 ώρες της ζωής μου στον αέρα. Με το ξενοδοχείο, το φαγητό και ποτά, είναι περίπου 10.000 δολάρια".

Μερικοί θαυμαστές επέλεξαν να κοιμούνται στα αυτοκίνητά τους κοντά στο δικαστικό μέγαρο για να μειώσουν τα έξοδα και να εξασφαλίσουν ότι βρίσκονται στην ουρά νωρίς για να αυξήσουν τις πιθανότητές τους να μπουν μέσα. Κάθε μέρα της δίκης, περίπου 100 fans επιτρέπεται να μπουν μέσα για να παρακολουθήσουν τη δίκη και αυτές οι ουρές ξεκινούν τις πρώτες πρωινές ώρες.