Channing Tatum: Αποκαλύπτει το οδυνηρό του διαζύγιο και γιατί πλέον είναι κατά του γάμου

31.01.2023
Channing Tatum: Αποκαλύπτει το οδυνηρό του διαζύγιο και γιατί πλέον είναι κατά του γάμου
Ο Channing Tatum και η σύζυγός του, Jenna Dewan, ράγισαν τις καρδιές πολλών fans σε όλο τον κόσμο το 2018, όταν ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους, που, όπως φαίνεται, δεν ήταν και τόσο "ρόδινος"

Όταν έκλεισε οριστικά το κεφάλαιο του γάμου του, ο Τatum δεν έχασε χρόνο προσπαθώντας να βρει την επόμενη αγάπη της ζωής του. Από το 2018 έως το 2020, ο διάσημος ηθοποιός ήταν σε σχέση με την τραγουδίστρια Jessie J και από το 2021 βγαίνει με την ηθοποιό Zoë Kravitz [φωτό κάτω]. Η καρδιά του Channing μπορεί να αναζήτησε νέες ρομαντικές ευκαιρίες, αλλά πρόσφατα αποκάλυψε ότι ο αποτυχημένος γάμος του δεν ήταν τόσο ανώδυνος για τον ίδιο όσο θα πίστευαν οι θαυμαστές του.

{https://www.instagram.com/p/CZiWLuWJVWN/}

Ο Channing Tatum παραδέχτηκε ότι το διαζύγιο τον επηρέασε

Σε συνέντευξη στο Vanity Fair, ο Tatum μίλησε για το τι συνέβαινε ανάμεσα σε αυτόν και την Jenna Dewan πίσω από τις κλειστές πόρτες, λέγοντας: «Παλέψαμε για αυτό για πολύ καιρό, παρόλο που ξέραμε και οι δύο ότι είχαμε χωρίσει...»

Όμως δεν μπορούσαν να προσποιηθούν πολύ περισσότερο και αποφάσισαν να χωρίσουν, κάτι που κόστισε πολύ στον Tatum. «Στην αρχή, ήταν εξαιρετικά τρομακτικό». Κι όμως, εκ των υστέρων, ήξερε ότι ήταν η σωστή απόφαση.

Celebrity Bromances: Οι 5 πιο δυνατές ανδρικές φιλίες του Χόλιγουντ

Το τραύμα τον έχει στρέψει ενάντια στον γάμο

Ενώ ο Τatum δεν γυρίζει την πλάτη στην αγάπη, έχει το νου του και προσπαθεί να μην πληγωθεί ξανά. Ο ίδιος παραδέχτηκε: «Δεν ξέρω αν παντρευτώ ξανά». Συνέχισε εξηγώντας ότι μερικές φορές τείνει να νοιάζεται λίγο υπερβολικά. «Οι σχέσεις είναι δύσκολες για μένα. Κι ας είμαι λίγο μονογαμικός. Στις δουλειές, δεν φοβάμαι ότι θα καταστραφεί τίποτα. Αλλά τα πράγματα που έχουν να κάνουν με την καρδιά, όταν πρόκειται για τους ανθρώπους που αγαπώ, εκεί περνάω πολύ δύσκολα. Καταλήγω να προσπαθώ πάρα πολύ».

Ο ηθοποιός αυτή τη στιγμή διατηρεί σχέση με τη Zoë Kravitz και τα πράγματα δείχνουν να πηγαίνουν καλά. Το ζευγάρι κρατά τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και πολύ σπάνια εμφανίζονται δημόσια μαζί. Αυτό οφείλεται στο κοινό τους ιστορικό απογοήτευσης, καθώς η Kravitz ήταν επίσης παντρεμένη στο παρελθόν και πήρε διαζύγιο το 2021.

Ένα πράγμα που δυνάμωσε τον Τatum στο διαζύγιο είναι η σχέση του με την κόρη του, Everly. Αποκάλυψε ότι ήταν αυτή που τον βοήθησε στις δύσκολες στιγμές. «Απλώς τα παράτησα όλα και επικεντρώθηκα σε αυτήν. Και ήταν πραγματικά το καλύτερο δυνατό πράγμα που μπορούσα να κάνω ποτέ. Γιατί στον χρόνο που περνούσα μόνος με εμένα και εκείνη, γίναμε οι καλύτεροι φίλοι».

Ο Τatum και η κόρη του διασκεδάζουν πολύ μαζί και λατρεύει τον χρόνο που περνά μαζί της. Κάποια στιγμή χρησιμοποίησε το Instagram για να μοιραστεί την πιο πρόσφατη περιπέτειά τους και έγραψε στη λεζάντα: «Εσύ, μικρή μου, είσαι τα πάντα! Είσαι ο κόσμος μου και η καρδιά μου... Διασκεδάζουμε».

{https://www.instagram.com/p/CQhNuNwFOFs/}

Τελευταία τροποποίηση στις 31.01.2023 - 12:07