Zoe Kravitz - Channing Tatum: To νέο καυτό ζευγάρι στης showbiz - Οι φωτογραφίες που πυροδότησαν τις φήμες

20.08.2021
Zoe Kravitz - Channing Tatum: To νέο καυτό ζευγάρι στης showbiz - Οι φωτογραφίες που πυροδότησαν τις φήμες
Οι δυο ηθοποιοί εθεάθησαν αγκαλιά -επάνω σε ποδήλατο- στους δρόμους της Νέας Υόρκης.

Ελεύθεροι κι οι δυο, φαίνεται ότι η Zoe Kravitz και o Channing Tatum ένωσαν τους δρόμους τους. Ή, τουλάχιστον αυτό δείχνουν οι πρώτες κοινές τους εικόνες. Αναμένεται επιβεβαίωση.

Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν σήμερα από την Page Six δείχνουν τους ηθοποιούς να κάνουν βόλτα στους δρόμους της Νέας Υόρκης. Εκείνος στο ποδήλατο κι εκείνη περπατώντας στο πλάι του, μέχρι κάποια στιγμή που ανέβηκε στην πλάτη του και τον αγκάλιασε τρυφερά. Ε, δεν χρειάστηκε και πολύ για να βγουν τα συμπεράσματα... Ιδού και οι φωτογραφίες για του λόγου το αληθές.

Αν υπάρχει τελικά προσωπική σχέση, αυτή ήρθε ως εξέλιξη της επαγγελματικής τους καθώς ο Zoe επέλεξε τον Channing για το σκηνοθετικό της ντεμπούτο που γίνεται με την ταινία Pussy Island, όμως σύμφωνα με πηγές του EOnline -εκ των έσω- οι δυο τους έχουν ξεπεράσει το φιλικό στάδιο.

"Η σχέση τους δεν είναι πια μόνο φιλική. Οι δυο τους περνούν πολύ καιρό μαζί και διασκεδάζουν πολύ. Δεν είναι απλά φίλοι και συνεργάτες. Η σχέση τους έχει ανθίσει από την αρχή", μεταφέρεται χαρακτηριστικά.

Η ταινία, που ακόμη δεν έχει ημερομηνία διανομής, τοποθετεί τον Channing ως έναν εκατομμυριούχο μεγιστάνα της τεχνολογίας του οποίου πολλά κρυμμένα και ενδιαφέροντα μυστικά αποκαλύπτονται σε μια ιδιωτική συγκέντρωση που έχει διοργανώσει στο ιδιωτικό του νησί, ενώ ενδιαφέρον συγκεντρώνει η δήλωση της Kravitz ότι "είχε μόνο τον Chan στο μυαλό για τον ρόλο όταν τον έγραφε". Μάλιστα...

Αναμένουμε νεότερα από το επαγγελματικό αλλά και το ιδιωτικό μέτωπο της ιστορίας τους και θυμίζουμε ότι η μεν Zoe κατέθεσε αίτηση διαζυγίου τον Ιανούαριο, ύστερα από 18 μήνες γάμου, ο δε Channing έχει χωρίσει από την τελευταία του, γνωστή, σχέση, με την Jessie J τον περασμένο χρόνο.