Bella Hadid: Αυτό είναι το red carpet look που μετανιώνει

20.08.2021
Bella Hadid: Αυτό είναι το red carpet look που μετανιώνει
Το μοντέλο θέλει να ξεχάσει αυτήν την εμφάνιση

Να και κάτι που μπορεί να σε κάνει να αισθανθείς καλύτερα για μερικά από τα χειρότερα στυλιστικά σου λάθη: Η Bella Hadid, το διεθνές supermodel και fashion icon, παραδέχτηκε ότι δεν είναι πάντα 100% εντάξει με τις παλιότερες εμφανίσεις της. Σε ένα νέο βίντεο για τη Vogue, όπου μιλάει στην κάμερα για τα πιο πολυσυζητημένα looks της όλα αυτά τα χρόνια, η Hadid παραδέχτηκε ότι δεν της αρέσει το look της για το κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών το 2016, με ένα κόκκινο φόρεμα με μια σχισμή που ξεκινούσε πάνω από το ισχίο της.

Διακοπές στην Ελλάδα κάνει η Κάρλα Μπρούνι και δηλώνει πανευτυχής

"Είναι προφανώς μια πολύ εικονική στιγμή με το φόρεμα που έκανε ο Alexandre Vauthier", είπε η Hadid. "Ήμουν νευρική με αυτό το φόρεμα. Φαίνομαι πολύ σέξυ, αλλά είχα αγχωθεί για τις κάμερες και για το πολύ μακιγιάζ και για αυτό το σκίσιμο. Νομίζω ότι υπήρξε ένα μικρό λάθος, αλλά ντρέπομαι για αυτή τη στιγμή ακόμα, παρόλο που το φόρεμα είναι υπέροχο".

Το μοντέλο συνέχισε εξηγώντας: "Απλώς νομίζω ότι αυτό ήταν το ξεκίνημα της προσωπικότητας της Bella που όλοι βλέπουν για μένα. Αυτό είναι το alter ego μου, είμαι ακριβώς το αντίθετο από αυτήν".