Johnny Depp: Κάνει αγωγή 50 εκατομμυρίων δολαρίων κατά της Amber Heard

20.08.2021
Johnny Depp: Κάνει αγωγή 50 εκατομμυρίων δολαρίων κατά της Amber Heard
Η δικαστική διαμάχη συνεχίζεται

Η δικαστική διαμάχη μεταξύ Johnny Depp και Amber Heard συνεχίζεται, με τον ηθοποιό να κάνει αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση για μια δημοσίευση της Washington Post το 2018, όπου η 35χρονη είχε μιλήσει για την ενδοοικογενειακή βία που είχε βιώσει.

«Ήμουν μέσα στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο θείος μου όταν επαθε καρδιακή προσβολή στο τιμόνι»

Σε δικαστικά έγγραφα που έλαβε το PEOPLE, ένας δικαστής παραχώρησε στον ηθοποιό το δικαίωμα να συνεχίσει την αγωγή του, αρνούμενος τη συμπληρωματική ένσταση της Heard να απορρίψει την υπόθεση αφού ο Depp έχασε την αγωγή του για συκοφαντική δυσφήμιση στο Ηνωμένο Βασίλειο κατά της βρετανικής εφημερίδας The Sun.

Τον Νοέμβριο του 2020, ο ηθοποιός έχασε τη δίκη ενάντια στο βρετανικό ταμπλόιντ που τον αποκάλεσε "wife beater". Το δικαστήριο επιβεβαίωσε τους ισχυρισμούς ως "ουσιαστικά αληθινούς". Η Heard θεώρησε ότι θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί αυτό το γεγονός για να απορριφθεί η μήνυση σε βάρος της, αλλά το δικαστήριο έκρινε ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει, καθώς είναι δύο ξεχωριστές υποθέσεις.

Ο Daniel Craig αποκαλύπτει ότι τα παιδιά του δεν θα κληρονομήσουν την περιουσία του και εξηγεί το γιατί

Η δικαστής Penney Azcarte έχει δώσει την έγκρισή της στην νομική ομάδα του ηθοποιού για να προχωρήσει με την μήνυση εις βάρος της πρώην συζύγου του, μέσω της οποίας ο Depp ζητάει από την Heard, η οποία απέκτησε παιδί πρόσφατα μέσω παρένθετης μητέρας, 50 εκατ. δολάρια ως αποζημίωση για συκοφαντική δυσφήμιση, ισχυριζόμενος ότι το όνομά του και η φήμη του έχουν πληγεί ανεπανόρθωτα προκαλώντας του τεράστιο οικονομικό πρόβλημα.