Anne Heche: Η νεκροψία αποκάλυψε τα αίτια του θανάτου της

18.08.2022
Anne Heche: Η νεκροψία αποκάλυψε τα αίτια του θανάτου της
Ο θάνατος της Anne Heche χαρακτηρίστηκε οριστικά δυστύχημα ενώ σύμφωνα με την αναφορά του ιατροδικαστή προήλθε από "εισπνοή καπνού και σοβαρά εγκαύματα"

Στις 5 Αυγούστου η Anne Heche έπεσε με το αυτοκίνητό της σε ένα σπίτι. Από τη σφοδρότατη σύγκρουση προκλήθηκε τεράστια πυρκαγιά που κατέστρεψε το σπίτι και αυτοκίνητό της και έστειλε την ίδια την ηθοποιό στο νοσοκομείο όπου πολύ γρήγορα έπεσε σε κώμα.

Στις 12 του μήνα κυρήχτηκε εγκεφαλικά νεκρή χωρίς την παραμικρή ελπίδα ανάκαμψης και οι δικοί της άνθρωποι συμφώνησαν με τις προτροπές των ειδικών να αποσυνδέσουν το μηχάνημα που την κρατούσε στη ζωή.

Μόλις η είδηση του θανάτου της έγινε γνωστή, η αστυνομία του Λος Άντζελες (LAPD) ανακοίνωσε ότι κλείνει τον φάκελο της υπόθεσής της, τον οποίο ερευνούσε καθώς είχε βρεθεί ότι η 53χρονη ηθοποιός που χρόνια πάλευε με τους δαίμονες των εθισμών της οδηγούσε υπό την επήρεια κοκαΐνης.

Anne Heche: Συγκινεί το "αντίο" του μεγαλύτερου γιου της - "Εύχομαι η μαμά μου να μην πονάει πια"

Χθες, όμως, είχαμε και την επίσημη αναφορά από το γραφείο του ιατροδικαστή στην οποία διαβάσαμε ότι ένα αμβλύ τραύμα προκάλεσε κάταγμα στο στέρνο της και ο θάνατός της προκλήθηκε από εισπνοή καπνού και σοβαρότατα εγκαύματα.