Η Χριστίνα Κοντοβά μοιράζεται μια απίθανη φωτογραφία της κόρης της Ada και μίας ακόμη αδυναμίας της

18.08.2022
Η Χριστίνα Κοντοβά μοιράζεται μια απίθανη φωτογραφία της κόρης της Ada και μίας ακόμη αδυναμίας της
Η Χριστίνα Κοντοβά λατρεύει τη κόρη της και δεν χάνει την ευκαιρία να το βροντοφωνάξει. Η πιο πρόσφατη ανάρτησή της αποκαλύπτει και τη νέα της, μεγάλη αδυναμία.

Η μικρή Ada από την Ουγκάντα ήρθε για να γεμίσει τη ζωή της Χριστίνας Κοντοβά με τον πιο γλυκό τρόπο. Η γνωστή σχεδιάστρια μόδας μοιράστηκε δημόσια τη δική της ιστορία μητρότητας, που ξεκίνησε τη στιγμή που γνώρισε την Ada και αποφάσισε να την υιοθετήσει και δεν κρύβει ούτε στιγμή την ευτυχία της.

Έχοντας στο πλάι της τον σύντροφό της, Τζώνη Θεοδωρίδη, την κολλητή της, Σίσσυ Χρηστίδου - η οποία είναι και νονά της κόρης της- αλλά και όλους τους δικούς της ανθρώπους, η Χριστίνα Κοντοβά απολαμβάνει κάθε λεπτό αυτού του ταξιδιού της και μοιράζεται στιγμές του και με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Μαμά και κόρη απολαμβάνουν τις διακοπές τους στην Πάρο από όπου έχουμε δει αρκετά όμορφα στιγμιότυπα, όπως για παράδειγμα, τις ζωγραφικές τους ανησυχίες.

Χθες, η σχεδιάστρια μοιράστηκε ακόμη δύο φωτογραφίες με τις δυο αδυναμίες της, όπως έγραψε χαρακτηριστικά, την κόρη της και ένα γλυκύτατο, μαύρο σκυλάκι. Στα hashtags μαθαίνουμε το όνομα του συμπαθούς τετραπόδου (Πόπη), όπως επίσης και ότι, προφανώς, είναι υιοθετημένο και αυτό! (#adopt)

Περιμένοντας νεότερο υλικό ευχόμαστε καλή συνέχεια στις διακοπές.