Ο τσακωμός της Angelina Jolie και του Brad Pitt περιγράφεται λεπτομερώς σε εκρηκτικά έγγραφα του FBI

18.08.2022
Ο τσακωμός της Angelina Jolie και του Brad Pitt περιγράφεται λεπτομερώς σε εκρηκτικά έγγραφα του FBI
Περισσότερες λεπτομέρειες αποκαλύπτονται στην κλειστή έρευνα του FBI για ένα φερόμενο καταχρηστικό περιστατικό με τον Brad Pitt μπροστά στα παιδιά τους σε ιδιωτικό τζετ

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, δημοσιοποιήθηκε έκθεση του FBI του 2016 για τη σύγκρουση μεταξύ της Angelina Jolie και του Brad Pitt σε ιδιωτικό αεροπλάνο, που ζητήθηκε σε μια FOIA νωρίτερα φέτος. Σύμφωνα με την ανώνυμη "Jane Doe", η Jolie ζήτησε να της δοθούν έγγραφα του FBI σχετικά με το περιστατικό με το αεροπλάνο του 2016, σύμφωνα με τον Νόμο για την Ελευθερία της Πληροφορίας, εν μέσω μιας συνεχιζόμενης μάχης για την επιμέλεια με τον Pitt, με τον οποίο έχει αποκτήσει έξι παιδιά. Τα εξαιρετικά επιμελημένα έγγραφα αποκαλύπτουν νέα στοιχεία για το υποτιθέμενο περιστατικό της 14ης Σεπτεμβρίου 2016 — το οποίο ήρθε λίγες μέρες πριν η Jolie υποβάλει αίτηση διαζυγίου.

6 ζευγάρια celebrities που χώρισαν μέσα στο 2022

Το Τμήμα Παιδικών και Οικογενειακών Υπηρεσιών του Los Angeles και το FBI είχαν ερευνήσει τον Pitt μετά από μια ανώνυμη πληροφορία για καυγά σε κατάσταση μέθης που είχε με την Jolie ενώ η οικογένειά τους ταξίδευε με ιδιωτικό τζετ από τη Γαλλία πίσω στο σπίτι τους στο Los Angeles. Ο Pitt φέρεται να είχε "λεκτική κακοποίηση" και "σωματική" με ένα από τα παιδιά τους στο αεροπλάνο, είπε μια πηγή εκείνη την εποχή. Ο Pitt αρνήθηκε οποιαδήποτε κατάχρηση. Το FBI έκλεισε την έρευνά του μέχρι τον Νοέμβριο του ίδιου έτους χωρίς κατηγορίες εναντίον του Pitt. Νωρίτερα τον ίδιο μήνα, η DCFS ολοκλήρωσε επίσης την έρευνά της για το περιστατικό νωρίτερα χωρίς να υπάρχουν ευρήματα κατάχρησης.

Σύμφωνα με την έκθεση του FBI, η Jolie σημείωσε ότι υπήρχε «ένταση» μεταξύ εκείνης και του Pitt, υποστηρίζοντας ότι οι ενέργειές του εκείνη την ημέρα την έκαναν να νιώθει «όμηρος» στο αεροπλάνο. Φέρεται ότι την άρπαξε και την τίναξε, την έσπρωξε σε έναν τοίχο και γρονθοκόπησε την οροφή του αεροπλάνου. Όταν είπε ότι φαινόταν «σαν να επρόκειτο να επιτεθεί» σε ένα από τα παιδιά τους, η Jolie παραδέχτηκε ότι τύλιξε τα χέρια της γύρω από το λαιμό του Pitt σε στυλ πνιγμού. Είπε ότι ο Pitt «γίνονταν τέρας» και «μιμήθηκε τη συμπεριφορά ενός τέρατος και τους ούρλιαζε». Αυτή και τα παιδιά ήταν «σοκαρισμένοι» κατά τη διάρκεια της πτήσης, είπε η Jolie, η οποία πρόσθεσε ότι ήταν «παγωμένη, φοβισμένη και δεν ήξερε τι να κάνει» εκείνη τη στιγμή.

Επιπλέον, η Jolie ισχυρίστηκε ότι υπήρχαν περίπου 25.000 δολάρια σε ζημιές στο αεροπλάνο που προκλήθηκαν από λεκέδες κόκκινου κρασιού και ισχυρίστηκε ότι ο Pitt της «έριξε μπύρα» κάποια στιγμή. Το ρεπορτάζ ανέφερε ότι η Jolie είχε τραύματα στην πλάτη και στον αγκώνα της συν ένα «τραύμα με έγκαυμα» στο χέρι της, ενώ ο Pitt υπέστη μια «γρατζουνιά», η οποία σημείωσε ότι «θα μπορούσε να ήταν από αυτήν». Μια πηγή κοντά στον ηθοποιό λέει ότι δεν υπάρχει «τίποτα νέο εδώ» και τόσο αυτός όσο και η Jolie έχουν αυτά τα έγγραφα εδώ και χρόνια. "Διερευνήθηκε και δεν απαγγέλθηκαν κατηγορίες. Είναι τυπικό για τέτοιου είδους πράγματα να μην αποδεσμεύονται. Δεν υπάρχει κανένα όφελος από αυτό. Είναι επιβλαβές για τα παιδιά και ολόκληρη την οικογένεια να δημοσιοποιηθεί." Η πηγή λέει ότι ο Pitt "παρέμεινε σιωπηλός για αυτό το θέμα γιατί ξέρει ότι αυτό είναι το καλύτερο πράγμα για τα παιδιά του, το καλύτερο για όλους. Διατήρησε αυτή τη στάση παρά ένα ατελείωτο μπαράζ επιθέσεων και απόπειρες να χρησιμοποιήσουν τα δικαστήρια εναντίον του".

Ο Pitt και η Jolie εμπλέκονται σε μια άλλη χωριστή δικαστική διαμάχη για την πώληση της Jolie των συμφερόντων της στο Château Miraval, το οινοποιείο της Νότιας Γαλλίας που αγόρασαν μαζί το 2008, όπου αργότερα παντρεύτηκαν το 2014 και πέρασαν αρκετές οικογενειακές διακοπές μαζί σε όλη τη σχέση τους. Μια πηγή είπε τον περασμένο μήνα ότι ο ηθοποιός, ο οποίος είναι πλέον νηφάλιος, «έχει ακόμα μια πολύ καλή σχέση» με τα παιδιά του, τα οποία «είναι μεγαλύτερα τώρα και έχουν τη δική τους ζωή και τους φίλους τους».