Δες την πρώτη εικόνα του Johnny Depp ως Βασιλιά Λουδοβίκο XV στο «Jeanne Du Barry»

18.08.2022
Δες την πρώτη εικόνα του Johnny Depp ως Βασιλιά Λουδοβίκο XV στο «Jeanne Du Barry»
Η ταινία, τα γυρίσματα της οποίας πραγματοποιούνται στη Γαλλία, σηματοδοτεί τον πρώτο μεγάλου μήκους ρόλο του Depp μετά από τρία χρόνια

Ο Johnny Depp επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη. Πρόσφατα, η WhyNotProductions και η France Télévisions αποκάλυψαν την πρώτη εικόνα του ηθοποιού ως Βασιλιά Λουδοβίκου XV στο επερχόμενο δράμα περιόδου, "Jeanne du Barry", σε σκηνοθεσία του Γάλλου σκηνοθέτη Maïwenn.

Η Jennifer Aniston στην παραλία - Το ζευγάρι με το οποίο κάνει διακοπές και η λεπτομέρεια που μπορεί να μην ξέρεις

Η ταινία ακολουθεί την ιστορία της τελευταίας βασιλικής ερωμένης του βασιλιά της Γαλλίας Jeanne du Barry, η οποία γεννήθηκε στη φτώχεια αλλά κατάφερε να ανέβει την κοινωνική σκάλα χρησιμοποιώντας την ευφυΐα της για να γίνει η αγαπημένη σύντροφος του Λουδοβίκου XV.

Τα γυρίσματα για την παραγωγή ξεκίνησαν τον περασμένο μήνα σε πολλές τοποθεσίες στη Γαλλία, συμπεριλαμβανομένων των Βερσαλλιών και του Παρισιού. Το έργο θα είναι η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία για τον ηθοποιό εδώ και τρία χρόνια και ακολουθεί τη νίκη του στη δίκη για συκοφαντική δυσφήμιση κατά της πρώην συζύγου του Amber Heard, στην οποία η κριτική επιτροπή του επιδίκασε αποζημίωση 15 εκατομμυρίων δολαρίων (η Heard θα πρέπει να πληρώσει μόνο 10,35 εκατομμύρια δολάρια, καθώς ο δικαστής μείωσε το ποσό).