Μπέρδεμα: Ο Taylor Lautner θα παντρευτεί την αγαπημένη του αλλά μετά τον γάμο θα έχουν και οι δυο το ίδιο ονοματεπώνυμο

18.08.2022
Μπέρδεμα: Ο Taylor Lautner θα παντρευτεί την αγαπημένη του αλλά μετά τον γάμο θα έχουν και οι δυο το ίδιο ονοματεπώνυμο
Κάτι έχει με τις συνονόματές του ο Taylor Lautner! Πανευτυχής και ερωτευμένος ετοιμάζει τον γάμο του άλλα να που υπάρχει μία ιδιαιτερότητα.

Ο ηθοποιός που έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από τον ρόλο του λυκάνθρωπου Jacob στις ταινίες του Twilight ζήτησε από την αγαπημένη του, Taylor Dome να παντρευτούν τον Νοέμβριο του 2021. Εκείνη είπε το "Ναι" και το ζευγάρι ετοιμάζεται να ανταλλάξει όρκους αιώνιας αγάπης πολύ σύντομα.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα στην Kelly Klarkson ο Lautner αποκάλυψε αφενός πώς έκανε την πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, αφετέρου πως μετά τον γάμο, στην ουσία οι δυο τους θα είναι το ίδιο πρόσωπο -κυριολεκτικά.

Ο Taylor λατρεύει να μαγειρεύει εξ ου και η πρόταση γάμου έγινε στην κουζίνα -βέβαια με οργάνωση υπερπαραγωγή, με κεριά, λουλούδια και μια πινακίδα με το επίθετό του σε γράμματα νέον. Και καθώς το άκουγε, η Klarkson συνειδητοποίησε αυτό που εννοούσε και το βρήκε απίθανο -κι εμείς, εδώ που τα λέμε.

Μετά τον γάμο η Tay -όπως τη φωνάζουν για να μην μπερδεύονται- θα πάρει το επίθετο του αγαπημένου της με αποτέλεσμα να λέγεται κι εκείνη Taylor Lautner. "Καλό ε";

Πάντως, φαίνεται ότι ο ηθοποιός μια αδυναμία στο όνομα αυτό (το δικό του, δηλαδή) το έχει και αναφερόμαστε, φυσικά στη σχέση του με την Taylor Swift παλίοτερα.

Ιδού και το απόσπασμα από τη συνέντευξη.