Πέντε ζευγάρια του Χόλιγουντ που αποδεικνύουν ότι η διαφορά ηλικίας είναι μόνον ένας αριθμός

22.04.2023
Πέντε ζευγάρια του Χόλιγουντ που αποδεικνύουν ότι η διαφορά ηλικίας είναι μόνον ένας αριθμός
(photo: @emmahemingwillis)
Σίγουρα θα έχεις βρεθεί σε κάποια παρέα που συζητάνε για σχέσεις με μεγάλη διαφορά ηλικίας και όσο αυτές γίνονται όλο και περισσότερες στη σύγχρονη κοινωνία ίσως θα γνωρίζεις και εσύ κάποιο φιλικό σου ζευγάρι που μπορεί να έχει 20-25 χρόνια διαφορά και να μην σου φαίνεται περίεργο.

Επίσης, μην ξεχνάς ότι στο Xόλιγουντ υπάρχουν πολλά ζευγάρια που αποδεικνύουν ότι η αγάπη δεν γνωρίζει όρια (ηλικίας) και ότι η ηλικία δεν πρέπει να αποτελεί εμπόδιο για την εύρεση της ευτυχίας με έναν σύντροφο, ανεξάρτητα από τη δημόσια κριτική και το κουτσομπολιό. Ας δούμε μερικά ζευγάρια του Χόλιγουντ με διαφορές ηλικίας που μπορεί να ξεπερνάνε το ¼ του αιώνα:

Madonna και Josh Popper: 35 χρόνια

{https://www.instagram.com/p/Cok7HTNuXD_/}

Η Madonna ζει έναν νέο έρωτα και δεν το κρατά μυστικό. Η σταρ της ποπ επιβεβαίωσεστα social media τη σχέση της με τον 29χρονο μποξέρ και ιδιοκτήτη γυμναστηρίου, Josh Popper. Οι φήμες ξεκίνησαν όταν ο Popper δημοσίευσε μια φωτογραφία από έναν αγώνα του, με τη Μadonna να στέκεται στο πλευρό του. Παρά τη διαφορά ηλικίας των 35 ετών, το ζευγάρι φαίνεται να είναι ερωτευμένο, όπως φαίνεται άλλωστε από τις αναρτήσεις του στο Instagram.

Kris Jenner και Corey Gamble: 25 χρόνια

{https://www.instagram.com/p/CV5pdmBPv3_/}

Ενώ δεν προβλέπεται γάμος στο εγγύς μέλλον, η αγάπη της Kris Jenner και του Corey Gamble είναι πιο δυνατή από ποτέ. Το ζευγάρι συναντήθηκε για πρώτη φορά το 2014 και η χημεία ήταν δυνατή από την αρχή. Η Jenner μίλησε με θερμά λόγια για το αγόρι της, λέγοντας: «Νομίζω ότι ο Corey είναι υπέροχος. Είναι καταπληκτικός τύπος. Είναι πραγματικά υποστηρικτικός και ασχολείται με πολλά διαφορετικά πράγματα».

Bruce Willis και Emma Heming-Willis: 24 χρόνια

{https://www.instagram.com/p/CbSmbgAPqup/}

Το ζευγάρι συναντήθηκε το 2007 για πρώτη φορά και η Emma Heming-Willis θυμάται μόνο με αγάπη αυτή τη συνάντηση. Τελικά, ο Bruce και η Emma παντρεύτηκαν το 2009 και την επόμενη δεκαετία, το ζευγάρι έκανε δύο κόρες.

Η Emma Heming-Willis αποτελεί τη βασική υποστηρίκτρια του Bruce Willis εν μέσω των προβλημάτων υγείας του και της αποχώρησής του από την υποκριτική. Το ζευγάρι είχε πρόσφατα τη 14η επέτειο του γάμου του και αποφάσισε να ανανεώσει τους όρκους του σε μια μικρή, οικεία τελετή με παρόντα τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Richard Gere και Alejandra Silva: 34 χρόνια

{https://www.instagram.com/p/Bjo_c2OD-Le/}

Ο Richard Gere και η Alejandra Silva παντρεύτηκαν τον Απρίλιο του 2018 μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης. Παρά τη σημαντική διαφορά ηλικίας των 34 ετών, με τη Silva να είναι 39 ετών και τον Gere 73, έχουν παραμείνει αφοσιωμένοι ο ένας στον άλλο και στον γάμο τους.

Η σχέση τους κρατάει σχεδόν μια δεκαετία. Όταν άρχισαν να βγαίνουν για πρώτη φορά, η διαφορά ηλικίας τους τράβηξε την προσοχή. «Δεν αγνοώ τη διαφορά ηλικίας μας και το τι σημαίνει να είσαι με έναν σταρ του Χόλιγουντ, αλλά όταν υπάρχει τόσο ισχυρή καρμική ενέργεια, τα προβλήματα εξαφανίζονται», εξήγησε η Silva.

Jeff Goldblum και Emilie Livingston: 30 χρόνια

{https://www.instagram.com/p/Cp0vWxmtV2y/}

Ο Jeff Goldblum και η Emilie Livingston παρά τη σημαντική διαφορά ηλικίας των 30 ετών είναι παντρεμένοι εδώ και οκτώ χρόνια και είναι πολύ αγαπημένοι. Το ζευγάρι φημολογείται ότι συναντήθηκε σε ένα γυμναστήριο στο Sunset Boulevard και από τότε έγινε αχώριστο.

Τελευταία τροποποίηση στις 22.04.2023 - 15:10