Scout Willis: Μοιράστηκε μια πολύ συγκινητική στιγμή με τον πατέρα της, Bruce

Scout Willis: Μοιράστηκε μια πολύ συγκινητική στιγμή με τον πατέρα της, Bruce
Η κόρη του Bruce Willis, Scout Willis, δημοσίευσε μια γλυκιά στιγμή με τον πατέρα της στην Ημέρα των Ευχαριστιών.

Η 32χρονη κόρη του Bruce και της Demi Moore δημοσίευσε την Πέμπτη ένα κλιπ μέσω του Instagram Story της μαζί με τον πατέρα της - ο οποίος διαγνώστηκε με μετωποκροταφική μετωποκροταφική άνοια νωρίτερα φέτος - να την κρατάει απαλά από το χέρι καθώς οι δυο τους κάθονταν μαζί στο τραπέζι.

Στο βίντεο, που τώρα κάνει τον δρόμο του γύρω από το X (πρώην Twitter), ο Bruce, φορούσε ένα γκρι σκούφο και ένα ασορτί ανοιχτό γκρι πουλόβερ για τη γιορτινή μέρα, ενώ η Scout φορούσε ένα λευκό λουλουδάτο τοπ.

{https://twitter.com/regelegorila/status/1728470877090795523}

Σε ένα άλλο κλιπ που δημοσιεύτηκε στην ιστορία της, η Scout ακουμπούσε το κεφάλι της στο δεξί χέρι του πατέρα της καθώς στεκόταν πίσω της.

Scout LaRue Willis

Δεν είναι σαφές αν η μικτή οικογένεια του Bruce πέρασε μαζί την Ημέρα των Ευχαριστιών ή όχι, αλλά η σύζυγος του Emma Hemming, δημοσίευσε μια γλυκιά ομαδική φωτογραφία της οικογένειας από παλιότερη συγκέντρωση.

«Είμαι ευγνώμων που γνωρίζω αυτό το είδος αγάπης», έγραψε στο Instagram. «Σας εύχομαι σε όλους Καλή Ημέρα των Ευχαριστιών».

{https://www.instagram.com/p/C0ACw62u0AJ/}

Η φωτογραφία φαινόταν να είναι από την προηγούμενη χρονιά, καθώς η μεγαλύτερη κόρη του Bruce, Rumer Willis, ήταν έγκυος (Η Rumer, γέννησε το κοριτσάκι της, τη Louetta, τον Απρίλιο).

Τον Οκτώβριο έγινε γνωστό ότι ο αστέρας του κινηματογράφου «δεν μιλάει πολύ» καθώς η ασθένειά του προχωρούσε.

«Η αίσθηση μου είναι ότι από το πρώτο μέχρι το τρίτο λεπτό καταλαβαίνει ποιος είμαι», είπε ο φίλος του, Glenn Gordon Caron για τις επισκέψεις του στον Bruce.

«Δεν μιλάει πολύ, ήταν ένας αχόρταγος αναγνώστης -δεν ήθελε να το ξέρει κανείς αυτό- και τώρα δεν διαβάζει. Όλες αυτές οι γλωσσικές δεξιότητες δεν είναι πλέον στη διάθεσή του, κι όμως εξακολουθεί να είναι ο Bruce».

Η σύζυγος του Bruce και οι πέντε κόρες του ήταν ανοιχτές και ειλικρινείς για το ταξίδι τους εν μέσω του προβλήματος υγείας του.

Αφού αποκάλυψε ότι η αρχική διάγνωση αφασίας του ηθοποιού του «Die Hard» είχε προχωρήσει, σε μια δήλωση που έκανε τον Φεβρουάριο, η οικογένεια μοιράστηκε ότι οι στιγμές που περνούν μαζί του είναι πολύτιμες.

Τελευταία τροποποίηση στις 28.11.2023 - 12:12