Matthew Perry: Ποιον ηθοποιό είχε σκεφτεί να παίξει τον ρόλο του εαυτού του σε μια αυτοβιογραφική ταινία που σχεδίαζε

Matthew Perry: Ποιον ηθοποιό είχε σκεφτεί να παίξει τον ρόλο του εαυτού του σε μια αυτοβιογραφική ταινία που σχεδίαζε
Λίγο μετά τον θάνατο του Matthew Perry, αποκαλύφθηκε ότι ο ηθοποιός είχε σκεφτεί μια μελλοντική βιογραφική ταινία για τον εαυτό του. Δεν ξέρουμε ακόμα αν θα συμβεί αυτό, αλλά είναι ξεκάθαρο τώρα ποιος θα μπορούσε να πάρει τον πρωταγωνιστικό ρόλο και να παίξει τον Perry σε αυτή την ταινία.

Πρόσφατα, η Athenna Crosby, η οποία ήταν η γυναίκα που γευμάτισε με τον Perry μια ημέρα πριν πεθάνει, ανέφερε ότι ο ηθοποιός είχε σχέδια να πλησιάσει τον Zac Efron για να του προτείνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια βιογραφική ταινία για τη ζωή του.

«Είπε ότι ήθελε να κάνει μια ταινία για τη ζωή του και είχε δουλέψει με τον Zac Efron στο παρελθόν σε μια ταινία και είπε ότι ήθελε ο Efron να παίξει τον ρόλο του εαυτού του ως μια νεότερη εκδοχή του σε μια ενδεχόμενη βιογραφική για τον εαυτό του και ότι επρόκειτο να του ζητήσει σύντομα να το κάνει αυτό», μοιράστηκε η Crosby, προσθέτοντας, «Ανυπομονούσε να μοιραστεί περισσότερα για την ιστορία του και την ανάρρωσή του από τον εθισμό και να υπερασπιστεί πραγματικά αυτόν τον σκοπό για να βοηθήσει περισσότερους ανθρώπους».

Matthew Perry Wanted Zac Efron Play Him in Biopic Before Death – Hollywood Life

Μετά τη δημοσιοποίηση αυτών των πληροφοριών, ο Zac Efron έδωσε τη δική του απάντηση όταν έμαθε ότι ο Matthew Perry τον οραματίστηκε να τον απεικονίσει σε μια βιογραφική ταινία.

Lisa Kudrow για Matthew Perry - Ένα «αντίο» κι πολλά «Ευχαριστώ» που συγκίνησαν

«Θα ήταν τεράστια τιμή», είπε ο Efron στην πρεμιέρα της επερχόμενης ταινίας του. «Θα ήταν εξαιρετικό να το κάνω και, φυσικά, είμαι πραγματικά συντετριμμένος από το γεγονός ότι έφυγε. Ναι, θα δούμε τι θα γίνει», πρόσθεσε.

Ο Perry και ο Efron είχαν συμπρωταγωνιστήσει στο παρελθόν στην κωμωδία φαντασίας «17 Again» του 2009, όπου ο Efron απεικόνιζε μια νεότερη εκδοχή του χαρακτήρα του Perry.

Zac Efron: Αν δεν έχεις δει τις φωτογραφίες με τα αδελφάκια του, χάνεις

Ο Efron αφηγείται επίσης όμορφες αναμνήσεις που έχει από τα γυρίσματα δίπλα στον ηθοποιό του Friends, «Ο Perry ήταν μέντορας για μένα και κάναμε μια πολύ ωραία ταινία μαζί. Τον παρακολούθησα, έμαθα κωμικό συγχρονισμό από αυτόν τον τύπο. Εννοώ, όταν γυρίζαμε το «17 Again», ήταν τόσο σουρεαλιστικό για μένα να κοιτάζω απέναντι και να τον έχω εκεί, γιατί έχω μάθει τόσα πολλά από αυτόν, από όλη του τη ζωή».

{https://www.youtube.com/watch?v=UQK5Hh0L1Sg&ab_channel=RottenTomatoesClassicTrailers}

Ας ελπίσουμε λοιπόν το όνειρο του Perry να γίνει πραγματικότητα έστω και μετά τον θάνατό του.

Τελευταία τροποποίηση στις 28.11.2023 - 11:41