Lisa Kudrow για Matthew Perry - Ένα «αντίο» κι πολλά «Ευχαριστώ» που συγκίνησαν

Lisa Kudrow για Matthew Perry - Ένα «αντίο» κι πολλά «Ευχαριστώ» που συγκίνησαν
Ο κύκλος του αποχαιρετισμού των Friends έκλεισε με τη Phoebe να λέει το δικό της «αντίο» στον Chandler της θρυλικής τηλεοπτικής παρέας.

Η Lisa Kudrow ευχαρίστησε τον Matthew Perry για την «ανοιχτή καρδιά» του σε ένα γλυκό αφιέρωμα στο Instagram μετά τον θάνατό του. Η συμπρωταγωνίστρια του Matthew στο «Friends» ολοκλήρωσε τον κύκλο του προσωπικού αποχαιρετισμού του κάθε πρωταγωνιστή της σειράς που ξεκίνησε με τον Matt LeBlanc ο οποίος ήταν ο πρώτος που έσπασε τη σιωπή του την Τρίτη, ακολουθούμενος από την Courteney Cox, την Jennifer Aniston και τον David Schwimmer.

«Γυρίσαμε τον πιλότο του Friends Like Us και λίγο μετά πήγαμε στα κεντρικό πρόγραμμα του NBC. Έπειτα… Πρότεινες να παίξουμε πόκερ ΚΑΙ το έκανες τόσο διασκεδαστικό την ώρα που αρχίσαμε να δενόμαστε πρώτη φορά. Σε ευχαριστώ για αυτό», ανέφερε η Kudrow στο συγκινητικό μήνυμά της κάτω από μια φωτογραφία Polaroid της Kudrow και του Perry από τα πρώτα γυρίσματα των «Friends».

«Σε ευχαριστώ που με έκανες να γελάω τόσο πολύ με αυτά που έλεγες, που πονούσαν οι μύες μου και δάκρυα κυλούσαν στο πρόσωπό μου ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. Σε ευχαριστώ για την ανοιχτή σου καρδιά σε μια σχέση έξι κατευθύνσεων που απαιτούσε συμβιβασμό. Και πολύ “κουβέντα”».

Η ηθοποιός συνέχισε να τον ευχαριστεί για το ότι «εμφανίστηκες στη δουλειά όταν δεν ήσουν καλά και μετά γινόσουν απολύτως λαμπερός», καθώς και «για τα καλύτερα 10 χρόνια που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος».

{https://www.instagram.com/p/CzrZeG5P0n6/?hl=el}

Και ολοκλήρωσε το μήνυμά της: «Σε ευχαριστώ που με εμπιστεύτηκες. Σε ευχαριστώ για όλα όσα έμαθα για τη ΧΑΡΑ και την ΑΓΑΠΗ γνωρίζοντάς σε. Ευχαριστώ για τον χρόνο που είχα μαζί σου, Μatthew».

H Kudrow, είναι η τελευταία από το βασικό καστ των «Friends» που μοιράστηκε ένα δημόσιο φόρο τιμής στον Perry δύο εβδομάδες μετά τον θάνατό του.

Ωστόσο, λίγο μετά τον θάνατο του ηθοποιού, το καστ δημοσίευσε μια κοινή δήλωση όπου έγραψαν για τη θλίψη τους.

«Είμαστε όλοι τόσο συντετριμμένοι από την απώλεια του Μatthew. Ήμασταν κάτι περισσότερο από συμπρωταγωνιστές. Είμαστε μια οικογένεια. Υπάρχουν τόσα πολλά να πούμε, αλλά αυτή τη στιγμή θα αφιερώσουμε λίγο χρόνο για να θρηνήσουμε και να επεξεργαστούμε αυτήν την ανυπολόγιστη απώλεια», έγραφαν.

«Με τον καιρό θα πούμε περισσότερα, όπως και όταν μπορούμε. Προς το παρόν, οι σκέψεις μας και η αγάπη μας είναι με την οικογένεια του Matty, τους φίλους του και όλους όσους τον αγάπησαν σε όλο τον κόσμο».

Η Kudrow και ο Perry, μαζί με τους Schwimmer, Cox, Aniston και LeBlanc, πρωταγωνίστησαν μαζί στο «Friends», το οποίο προβλήθηκε από το 1994 έως το 2004.

Τελευταία τροποποίηση στις 16.11.2023 - 11:59