Η Jennifer Aniston είπε «αντίο» στον Matthew Perry και μας έκανε σμπαράλια - Η πιο συγκινητική ανάρτηση

15.11.2023
Η Jennifer Aniston είπε «αντίο» στον Matthew Perry και μας έκανε σμπαράλια - Η πιο συγκινητική ανάρτηση
Μετά τον Matt LeBlanc και την Courteney Cox ήρθε η σειρά της Jennifer Aniston να αποχαιρετήσει δημόσια τον Matthew Perry. Και το έκανε με έναν τρόπο που μας «έλιωσε».

Ο Matthew Perry δε ζει πια. Δύο εβδομάδες μετά και η είδηση δεν μπορεί να γίνει πιστευτή από πολύ κόσμο, πόσο μάλλον από τους δικούς τους ανθρώπους, τα Φιλαράκια του. Ο εμβληματικός Chandler Bing των Friends έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της 29ης Οκτωβρίου από πνιγμό. Ήταν 54 ετών.

Πολύς κόσμος τον αποχαιρέτησε δημόσια αλλά οι οι υπόλοιποι 5 της θρυλικής τηλεοπτικής παρέας άργησαν να το κάνουν δημόσια. Τεράστιο το σοκ. Μπορεί να εξέδωσαν μια κοινή ανακοίνωση δυο μέρες μετά τον χαμό του φίλου τους όμως μόλις χθες ξεκίνησαν να εκφράζονται ιδιωτικά, ο καθένας με τον δικό του τρόπο.

Πρώτα ο Matt LeBlanc, μετά η Courteney Cox και τώρα η Jennifer Aniston. Η Rachel Green άφησε το συναίσθημά της ελεύθερο και μοιράστηκε μία πολύ ανθρώπινη, ζεστή και τρυφερή ανάρτηση για τον αγαπημένο της φίλο, μια ανάρτηση που μας άγγιξε πολύ, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι σε μεγάλο μέρος αυτής, μιλά και για τους 6 μαζί ως μια βαθιά δεμένη ομάδα, όπως και ήταν πραγματικά οι Friends!

«Φίλε αυτή η πληγή ήταν βαθιά... Το να αποχαιρετήσω τον Matty μας ήταν ένα τρελό κύμα συναισθημάτων που δεν είχα νιώσει ποτέ στο παρελθόν. Όλοι βιώνουμε απώλεια κάποια στιγμή στη ζωή μας. Απώλεια ζωής ή απώλεια αγάπης. Το να μπορείς να αφήσεις αυτό το πένθος να "καθίσει" σου επιτρέπει να αισθανθείς όλες τις στιγμές τις χαράς και της ευγνωμοσύνης που έχεις αγαπήσει κάποιον τόσο βαθιά. Κι εμείς τον αγαπούσαμε βαθιά. Υπήρξε τεράστιο κομμάτι του DNA μας. Ήμασταν πάντα οι 6 μας. Αυτή ήταν η οικογένεια που είχαμε διαλέξει και που άλλαξε για πάντα την πορεία μας, ποιοι ήμασταν και που πηγαίναμε. Ο Matty ΗΞΕΡΕ ότι λα΄τρευε να κάνει τους ανθρώπους να γελάνε. Όπως είχε πει και ο ίδιος, αν δεν άκουγε το "γέλιο" νόμιζε ότι θα πέθαινε. Η ζωή του, κυριολεκτικά, εξαρτόταν από αυτό», γράφει η Jen υπογραμμίζοντας το πόσο επιτυχημένος σε αυτό ήταν τελικά και πόσο δυνατά τους έκανε όλους να γελάνε.

«Αυτές τις δυο τελευταίες εβδομάδες κοιτούσα ξανά και ξανά τα γραπτά μηνύματα που είχαμε ανταλλάξει. Γελώντας και κλαίοντας και μετά γελώντας και πάλι. Θα τα κρατήσω για πάντα», γράφει η Aniston με συγκίνηση εξηγώντας ότι παραθέτει ένα που της είχε στείλει πρόσφατα, χωρίς κανέναν λόγο. «Τα λέει όλα», γράφει κι εμείς διαβάζουμε τι έγραψε ο Matty: «Το ότι σε έκανα και γέλασες έφτιαξες τη μέρα μου» με την Jen να απαντά «Όπως τόσες και τόσες φορές» (σε ελεύθερη μετάφραση).

snapinsta.app_401973330_2435287796653393_2066362631202231735_n_1080.jpg

«Matty, σ' αγαπώ τόσο πολύ και ξέρω ότι είσαι επιτέλους γαλήνιος και χωρίς πόνο. Σου μιλάω κάθε μέρα... μερικές φορές σχεδόν σε ακούω να λες "could you BE any crazier?". [σ.σ. Αυτό απλά, δεν μεταφράζεται] Ξεκουράσου μικρέ αδελφέ. Μου έφτιαχνες πάντα τη μέρα», τελειώνει η Aniston και μοιράζεται μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές τους στο Friends. Κι εμείς, σκουπίζουμε τα δάκρυά μας.

Ιδού και η ανάρτηση ως είχε (η οποία, για την ιστορία στα 40 λεπτά από τη δημοσίευσή της είχε πλησιάσει τα 3 εκατομμύρια like), ενώ περιμένουμε ακόμη ανάλογα «αντίο» από τους άλλους δύο της λατρεμένης παρέας, της Lisa Kudrow και του David Schwimmer.

{https://www.instagram.com/p/Czq8K4DMOMQ/}

Τελευταία τροποποίηση στις 15.11.2023 - 17:43