Matthew Perry: Ο David Schwimmer τον αποχαιρετά και φαντάζεται τι θα λέει αυτή τη στιγμή «εκεί πάνω»

15.11.2023
Matthew Perry: Ο David Schwimmer τον αποχαιρετά και φαντάζεται τι θα λέει αυτή τη στιγμή «εκεί πάνω»
Ήρθε και η σειρά του Ross Geller να αποχαιρετήσει τον κολλητό Chandler Bing και το έκανε με πολύ συγκινητικό τρόπο.

Μετά τον Matt LeBlanc, την Courteney Cox και την Jennifer Aniston ήρθε η σειρά του David Schwimmer να αποχαιρετήσει δημόσια τον Matthew Perry, ο οποίος πέθανε τόσο ξαφνικά στις 28 Οκτωβρίου.

«Matty, σ' ευχαριστώ για τα 10 απίστευτα χρόνια γέλιου και δημιουργίας. Δεν θα ξεχάσω ποτέ το αλάνθαστο κωμικό timing σου και τις ερμηνείες σου. Μπορούσες να πα΄ρεις μια ευθεία γραμμή διαλόγου και να τη λυγίσεις προς όποια κατεύθυνση ήθελες, φτιάχνοντας κάτι τελείως πρωτότυπο και απρόσμενα αστείο, που πάντα μας εξέπληττε», γράφει ο Ross κάνοντας το πράγμα πιο προσωπικό με αναφορά και αυτός στην οικογένεια των 6 που είχαν φτιάξει μεταξύ τους.

«Είχες και καρδιά, με την οποία ήσουν πολύ γενναιόδωρος και τη μοιράστηκες μαζί μας έτσι ώστε να πάρουμε έξι αγνώστους και να δημιουργήσουμε μια οικογένεια», γράφει ο Schwimmer και συμπληρώνει πως η φωτογραφία που επέλεξε είναι από τις πιο αγαπημένες στιγμές μαζί του. «Τώρα με κάνει να χαμογελώ και να πενθώ την ίδια στιγμή», σημειώνει συμπληρώνοντας πως τον φαντάζεται εκεί επάνω, κάπου, με το ίδιο λευκό κοστούμι, τα χέρια στις τσέπες, να κοιτάζει τριγύρω και να λέει: “Could there BE any more clouds?” [σ.σ. δεν μεταφράζεται αυτή η ατάκα, οι φανς των Friends ξέρουν ακριβώς τι διαβάζουν].

{https://www.instagram.com/p/Czq8sxqrU0c/}

Τώρα πια μένει μόνο το «αντίο» της Phoebe Buffay (a.k.a. Lisa Kudrow). Αναμένουμε!

Τελευταία τροποποίηση στις 15.11.2023 - 18:00