Courteney Cox: Το δικό της «αντίο» στον Matthew Perry έκρυβε μια αποκάλυψη για τη Monica και τον Chandler

14.11.2023
Courteney Cox: Το δικό της «αντίο» στον Matthew Perry έκρυβε μια αποκάλυψη για τη Monica και τον Chandler
Μετά τον Matt LeBlanc ήρθε και η σειρά της Courteney Cox να αποχαιρετήσει δημόσια τον Matthew Perry που έφυγε τόσο ξαφνικά από τη ζωή πριν από μερικές μέρες.

Ο θάνατος του Matthew Perry δεν είναι ακόμη αποδεκτός από τον κόσμο που τον αγάπησε (κυρίως) στον ρόλο του Chandler Bing στα τηλεοπτικά, Iconic Φιλαράκια.

Οι υπόλοιποι 5 της θρυλικής παρέας, προφανώς μουδισμένοι από τα νεά είχαν σιωπήσει τον πρώτο καιρό μέχρι που εξέδωσαν μια κοινή ανακοίνωση δυο μέρες μετά την τραγική είδηση.

Σήμερα, είχαμε τις πρώτες ατομικές αναρτήσεις τους με την ανάλογη συναισθηματική φόρτιση.

Πρώτος μοιράστηκε το δικό του «αντίο» ο Joey Tribianni, aka Matt LeBlanc ο οποίος συγκίνησε με τα τρυφερά λόγια με τα οποία αποχαιρέτησε δημόσια το τηλεοπτικό του έτερον ήμισυ.

Λίγη ώρα αργότερα ήρθε και μια ανάρτηση από την Courteney Cox, το άλλο έτερον ήμισυ του Chandler Bing. Η τηλεοπτική Monica αποχαιρέτησε τον αγαπημένο της φίλο και συνεργάτη με την πρώτη σκηνή όπου τους είδαμε μαζί (εκεί στο Λονδίνο όπου είχαν πάει για τον γάμο του Ross με την Julie) και στη λεζάντα μοιράζεται συναισθήματα αλλά και μια αποκάλυψη για το αρχικό σχέδιο του σεναρίου για αυτούς τους δύο, σχέδιο, που φυσικά άλλαξε πολύ γρήγορα.

«Είμαι τόσο ευγνώμων για κάθε στιγμή που είχα μαζί σου Matty και μου λείπεις κάθε μέρα», γράφει η Cox εξηγώντας (ίσως κάπως πιο... ψυχρά από ό,τι θα φανταζόμασταν!) πως «όταν δουλεύεις με κάποιον τόσο στενά όσο έκανα εγώ με τον Matthew υπάρχουν χιλιάδες στιγμές που εύχομαι να μπορούσα να μοιραστώ». Και μοιράζεται μία από τις πιο αγαπημένες της, αποκαλύπτοντας και ένα μυστικό.

«Ο Chandler και η Monica επρόκειτο να έχουν σχέση μιας βραδιάς στο Λονδίνο, όμως εξαιτίας της αντίδρασης του κοινού, αυτή η βραδιά έγινε η αρχή της ιστορίας αγάπης τους», γράφει η Cox προσθέτοντας πως στην εν λόγω σκηνή, πριν ξεκινήσουν το γύρισμα «εκείνος ψυθίρισε κάτι στο αυτί μου, μια αστεία ατάκα να πω. Έκανε συχνά πράγματα σαν αυτό. Ήταν αστείος και ευγενικός».

{https://www.instagram.com/p/Czo5_9PSZJ2/}

Λογικά περιμένουμε ανάλογες αναρτήσεις και από τους άλλους τρεις της παρέας, σύντομα.

Τελευταία τροποποίηση στις 14.11.2023 - 23:04