Matthew Perry: Οι υπόλοιποι Friends μίλησαν πρώτη φορά για τον θάνατό του

31.10.2023
Matthew Perry: Οι υπόλοιποι Friends μίλησαν πρώτη φορά για τον θάνατό του
Δυο μέρες μετά τον θάνατο του αγαπημένου πρωταγωνιστή οι υπόλοιποι 5 της θρυλικής παρέας των Friends κατάφεραν να πουν κάτι σχετικά.

Ο Matthew Perry έφυγε ξαφνικά από τη ζωή στις 29 Οκτωβρίου και οι Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc και David Schwimmer, τα υπόλοιπα Φιλαράκια, δεν είπαν λέξη - μέχρι τώρα.

Με μία δήλωση στο περιοδικό People που υπογράφουν όλοι, από κοινού, οι ηθοποιοί που ένωσαν άρρηκτα τις ζωές τους μεταξύ τους αλλά και μαζί με το πιστό κοινό τους, αποχαιρέτησαν έναν «δικό» τους.

{https://www.instagram.com/p/CtPFh31I9vJ/}

«Είμαστε όλοι παντελώς συντετριμμένοι από την απώλεια του Matthew. Ήμασταν κάτι περισσότερο από απλά συμπρωταγωνιστές. Είμαστε μια οικογένεια", αναφέρει η ανακοίνωσή τους. «Υπάρχουν τόσα πολλά να πούμε, αλλά αυτή τη στιγμή θα αφιερώσουμε λίγο χρόνο για να θρηνήσουμε και να επεξεργαστούμε αυτήν την απερίγραπτη απώλεια. Με τον καιρό θα πούμε περισσότερα, όπως και όταν μπορέσουμε. Προς το παρόν, οι σκέψεις και η αγάπη μας είναι με την οικογένεια του Matty, τους φίλους του και όλους όσους τον αγάπησαν σε όλο τον κόσμο».

Στην υπογραφή: Aniston, Cox, Kudrow, LeBlanc και Schwimmer.

Τα 6 Φιλαράκια αποτέλεσαν μία από τις πιο εμβληματικές τηλεοπτικές παρέες όλων των εποχών και παρόλο που η σειρά παίχτηκε αρχικά για 10 σεζόν από το 1994 μέχρι και το 2004, ακόμη και σήμερα, συνεχίζει να... μεγαλώνει γενιές. Μπορεί το χιούμορ της να έχει αμφισβητηθεί μέσα σε όλο το υπερβολικά Politically correct πνεύμα της εποχής, όμως η σειρά δεν παύει να αγαπιέται και μαζί με αυτή και οι θρυλικοί (ήδη) χαρακτήρες της.

Αυτές τις μέρες όμως, τα Φιλαράκια πενθούν.

{https://www.instagram.com/p/B3o8vWDhlOh/}

Ο κατά πολλούς βασικός πρωταγωνιστής της σειράς, Chandler Bing, θα ζει για πάντα μέσα από τον ρόλο του αλλά ο Matthew Perry δεν είναι πια μαζί μας. Έχοντας ξεγελάσει πολλές φορές τον θάνατο, ο ηθοποιός που έκανε τάση (και όπλο) τον σαρκασμό, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών από πνιγμό, όπως λέγεται, που φαίνεται ότι προήλθε από καρδιακή προσβολή.

Τα επίσημα ανεμένεται να ανακοινωθούν αν και κατά την Emma Heming Willis δεν θα πρέπει να μας αφορούν τέτοιου είδους λεπτομέρειες όταν αποχαιρετούμε έναν άνθρωπο.

Τελευταία τροποποίηση στις 31.10.2023 - 00:55