Matthew Perry: Το συγκινητικό βίντεο από την εξομολόγησή του στο reunion των Friends  που έγινε viral μετά τον θάνατό του

31.10.2023
Matthew Perry: Το συγκινητικό βίντεο από την εξομολόγησή του στο reunion των Friends  που έγινε viral μετά τον θάνατό του
Ένα βίντεο από το πρόσφατο reunion των Friends έχει συγκινήσει τις καρδιές εκατομμυρίων ανθρώπων μετά τον τραγικό και πρόωρο θάνατο του Matthew Perry.

Κατά τη διάρκεια τoυ reunion, ο Perry, εμφανώς συγκινημένος, ανέφερε πόσο μεγάλη επίδραση είχαν οι συμπρωταγωνιστές του στη ζωή του και τους ευχαρίστησε για τις αναμνήσεις σε όλη τη διάρκεια των 10 σεζόν της επιτυχημένης σειράς.

«Ο καλύτερος τρόπος που μπορώ να το περιγράψω, μετά το τέλος της σειράς, είναι αν ήμασταν σε ένα πάρτι και κάποιος από εμάς έπεφτε πάνω στον άλλο, αυτό ήταν. Αυτό θα ήταν το τέλος της νύχτας».

Friends Reunion: Τα Φιλαράκια συναντήθηκαν αλλά για τελευταία φορά - Τα 10 πιο σημαντικά σημεία της ιστορικής, τηλεοπτικής στιγμής [video]

Και συνέχισε για να περιγράψει τη σύνδεση που είχαν μεταξύ τους οι ηθοποιοί του Friends: «Μόλις κάθισες με κάποιον για όλη τη νύχτα. Ζήτησες συγγνώμη από τους ανθρώπους με τους οποίους ήσουν στο πάρτι, αλλά έπρεπε να καταλάβουν ότι είχες γνωρίσει κάποιον σπέσιαλ για σένα και θα μιλούσες με αυτό το πρόσωπο για το υπόλοιπο της νύχτας».

Η συμπρωταγωνίστριά του Courteney Cox είπε συγκινημένη: «Είναι τόσο αληθινό».

{https://twitter.com/ScottGustin/status/1718430561050538096}

Στο μεταξύ, για πολύ κόσμο ήταν μια έκπληξη όταν το 2021, το καστ συγκεντρώθηκε για τελευταία φορά στην οθόνη για να γιορτάσει ένα reunion. Ήταν μια μεγάλη και ευχάριστη έκπληξη για τους fans. Εκτός από τον Perry, η Jennifer Aniston, η Courteney Cox, ο Matt LeBlanc, η Lisa Kudrow και ο David Schwimmer μίλησαν για την αξέχαστη εμπειρία τους στη σειρά και για το πώς έγιναν πραγματικοί φίλοι. Ωστόσο, δεν γνωρίζουν πολλοί ότι ο Perry παραλίγο να χάσει τα γυρίσματα του συγκεκριμένου επεισοδίου λόγω μιας επείγουσας χειρουργικής επέμβασης.

Ο ηθοποιός είπε ότι είχε ένα επείγον ραντεβού με τον οδοντίατρο που έκανε το «στόμα του να είναι σαν να έχει πιάσει φωτιά» λίγες μέρες πριν το reunion. «Ακουγόταν σαν να είναι αλλαγμένη η φωνή μου… Δεν μπορούσα να εμφανιστώ έτσι», είπε στην Diane Sawyer σε μια συνέντευξη στο ABC.Η ειδική εκπομπή προβλήθηκε τον Μάιο του 2021 και παρουσιάστηκε από τον James Corden. «Έτσι, αυτό που επέλεξα να κάνω ήταν να πάω και να κάνω ότι καλύτερο μπορούσα».

Friends: Ξαναθυμόμαστε τι έγινε στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς και ένα δάκρυ το ρίχνουμε [video]

Τελευταία τροποποίηση στις 31.10.2023 - 15:24