Αργύρης Πανταζάρας - Σίσσυ Τουμάση: Μυστικός γάμος στην Κωνσταντινούπολη; Ο ρόλος του αδελφού του

31.10.2023
Αργύρης Πανταζάρας - Σίσσυ Τουμάση: Μυστικός γάμος στην Κωνσταντινούπολη; Ο ρόλος του αδελφού του
Photo: NDP Photo Agency
Εννιά μήνες μετά τη δημόσια επιβεβαίωση της σχέσης τους, φαίνεται ότι ο Αργύρης Πανταζάρας και η Σίσσυ Τουμάση αποφάσισαν να την επισημοποιήσουν.

Ήταν τον περασμένο Ιανούαριο όταν με ένα φιλί κάτω από το μπαλκόνι της Ιουλιέτας στη Βερόνα οι δύο ηθοποιοί έβαλαν τέλος στις φήμες που τους ήθελαν ζευγάρι εκείνη την εποχή. Από εκείνη τη στιγμή, οι δυο τους είναι αχώριστοι, ταξιδεύουν πολύ, κάνουν κοινές δημόσιες εμφανίσεις όμως φροντίζουν να διατηρούν το χαμηλό προφίλ που ταιριάζει στους χαρακτήρες τους.

Το τελευταίο τους ταξίδι ήταν στην Κωνσταντινούπολη για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου όπου, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso οι δυο τους ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στο Φανάρι με τον γαμπρό ντυμένο με μαύρο σμόκιν και λευκό πουκάμισο και τη νύφη μια εντυπωσιακή δημιουργία σε πένσιλ γραμμή με δαντέλα από τον λαιμό ως τη μέση.

Η αναγγελία του γάμου τους φέρεται να δημοσιεύτηκε σε τοπική εφημερίδα του Βόλου, από όπου και η καταγωγή του ηθοποιού, την περασμένη εβδομάδα και οι ίδιοι μοιράστηκαν φωτογραφίες από αυτό το ταξίδι όμως παρόλο που ξεκάθαρα δεν αναφέρεται ο γάμος, όλο και κάτι φανερώνουν.

3_7.png

4_1.png

Στην παρακάτω φωτογραφία, για παράδειγμα, κάτι λάμπει στο δεξί χέρι του ηθοποιού που σα βέρα μοιάζει.

5_2.png

Αλλά και η Σίσσυ μάλλον έδειξε ήδη τη βέρα της; Μαζί με το παϊδάκι, το νύχι και το Dior, όπως γράφει χιουμοριστικά σε μία από τις φωτογραφίες από το ταξίδι τους που μοιράστηκε...

1_92.png

Βέβαια, το στοιχείο που «δένει» το χαρμόσυνο γεγονός είναι ένα βίντεο με τον αδελφό του «γαμπρού», Νίκο Πανταζάρα επί τω... έργω! Και δεδεμένου ότι πρόκειται για επαγγελματία φωτογράφο γάμων, ε, δεν μπορεί... ένα κι ένα κάνουν δύο. Να ζήσουν!

Τελευταία τροποποίηση στις 31.10.2023 - 13:37