Αργύρης Πανταζάρας - Σίσσυ Τουμάση: Το τρυφερό φιλί κάτω από το μπαλκόνι της Ιουλιέτας και το... Μαύρο Ρόδο

23.01.2023
Αργύρης Πανταζάρας - Σίσσυ Τουμάση: Το τρυφερό φιλί κάτω από το μπαλκόνι της Ιουλιέτας και το... Μαύρο Ρόδο
Οι φήμες μιλούσαν εδώ και καιρό για το νέο -και πολύ ερωτευμένο- ζευγάρι της ελληνικής showbiz αλλά επιβεβαίωση δεν είχαμε. Με μία ανάρτηση, όμως, ο Αργύρης Πανταζάρας και η Σίσσυ Τουμάση έγιναν "Instagram official".

Φαίνεται πως η παράσταση "This is not Romeo and Juliet" είναι μοιραία για τον Αργύρη Πανταζάρα ο οποίος ερωτεύτηκε και τις δυο συμπρωταγωνίστριές του.

Αρχικά η παράσταση αυτή ανέβηκε με την Έλλη Τρίγγου στον ρόλο της Ιουλιέτας. Η ηθοποιός που γνωρίσαμε ευρέως ως "Ασημίνα Σταμίρη" στις "Άγριες Μέλισσες" του ΑΝΤ1 και ο Πανταζάρας, που πέρασε τηλεοπτικά από το "Κόκκινο Ποτάμι", έκανε στάση στης "Μέλισσες" (μεταξύ άλλων) και τώρα βλέπουμε στον "Παράδεισο Κυριών" υπήρξε ζευγάρι για 4 χρόνια πριν χωρίσουν το 2018 λόγω απόστασης.

Το 2020 που ανέβηκε η παράσταση οι δυο τους είχαν ήδη χωρίσει, όμως η φιλική (και επαγγελματική) τους σχέση δεν επηρεάστηκε στο παραμικρό και συνεχίζεται ισχυρή μέχρι και σήμερα.

Η παράσταση αυτή, την οποία υπογράφει και σκηνοθετικά ο Αργύρης Πανταζάρας ανέβηκε εκ νέου με καινούρια πρωταγωνίστρια. Η Σίσσυ Τουμάση ανέλαβε τον ρόλο της Ιουλιέτας και ο έρωτας με τον Ρωμαίο της μεταφέρθηκε και στην πραγματική ζωή.

Μερικές αναρτήσεις των δύο ηθοποιών έδωσαν τροφή στις κακές γλώσσες που μίλησαν πρώτη φορά για νέο έρωτα όμως εκείνοι δεν επιβεβαίωσαν κάτι, παρότι "γκρίζες" κοινές φωτογραφίες τους είχαν αναρτηθεί στους λογαριασμούς και των δύο.

Χθες, λοιπόν, ο Αργύρης Πανταζάρας μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες τους από το ταξίδι που, προφανώς, έκαναν πρόσφατα στη Βερόνα, και αμφιβολιά περι σχέσης, δεν υπάρχει πια.

Φυσικά δεν ήταν τυχαία η επιλογή του προορισμού καθώς η όμορφη ιταλική πόλη είναι η πατρίδα της Ιουλιέτας του Σέξπιρ. Εκεί βρίσκεται και το σπίτι της άτυχης νεαράς που πέθανε από έρωτα και, φυσικά, το θρυλικό μπαλκόνι στο οποίο σκαρφάλωνε ο Ρωμαίος της.

Κάτω από αυτό το μπαλκόνι, λοιπόν, η selfie με το φιλί του ζεύγους που έβαλε και την επίσημη σφραγίδα στη σχέση τους!

Όσο για τον συσχετισμό με το Μαύρο Ρόδο; Όσοι παρακολουθούν τη δραματική σειρά του Mega και είδαν τη νεαρή αστυνομικό, παλιά συμμαθήτρια του Βίκου που επέστρεψε στην Πάτρα για να εξιχνιάσει το μυστήριο των θανάτων και των εμπρηστικών επιθέσεων στη νυχτερινή ζωή της πόλης, τότε θα αναγνώρισαν στο πρόσωπό της τη Σίσσυ Τουμάση!

Ζωή Κίττα