Αρραβωνιάστηκαν Channing Tatum και Zoë Kravitz ύστερα από δύο χρόνια σχέσης

31.10.2023
Αρραβωνιάστηκαν Channing Tatum και Zoë Kravitz ύστερα από δύο χρόνια σχέσης
Επικαλούμενο πολλαπλές πηγές εκ των έσω, το περιοδικό People μεταδίδει πως το διάσημο ζευγάρι οδεύει προς την εκκλησιά!

Η φήμη για τη σχέση του Channing Tatum με τη Zoë Kravitz άρχισε να κυκλοφορεί τον Αύγουστο του 2018 όταν φωτογράφοι τους εντόπισαν να κάνουν μαζί ποδήλατο στους δρόμους της Νέας Υόρκης.

Σιγά σιγά οι δυο τους άρχισαν να μην κρύβονται και να κάνουν ολοένα και περισσότερες κοινές δημόσιες εμφανίσεις μέχρι που τώρα πια, λέγεται ότι είναι έτοιμοι να επισημοποιήσουν τον δεσμό τους με έναν γάμο.

Θυμίζουμε ότι αμφότεροι έχουν από έναν γάμό (και ένα διαζύγιο) στο ενεργητικό τους ενώ ο 43χρονος ηθοποιός έχει και μια κόρη, την 10 ετών Everly.

Η μεν Zoë χώρισε από τον Karl Glusman τον Ιανουάριο του 2021 ύστερα από μόλις 18 μήνες γάμου, ο δε Channing είχε χωρίσει από την Jenna Dewan το 2018, ύστερα από 9 χρόνια γάμου.

{https://www.instagram.com/p/CzCx258JwTh/}

Σε πρόσφατη έξοδό τους, όπου μάλιστα είχαν μεταμφιεστεί για τη γιορτή του Halloween, στο χέρι της 34χρονης ηθοποιού γυάλισε ένα εντυπωσιακό μονόπετρο και μαζί με τις ανάλογες πληροφορίες που η έκδοση έλαβε από άτομα του στενού τους περιβάλλοντος, ήρθε και η είδηση που, φυσικά, αναμένεται κάπως να επιβεβαιωθεί.

Οι δύο ηθοποιοί γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια του casting για την ταινία Pussy Island που θα αποτελέσει και το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Tatum.

Μιλώντας για εκείνη την εμπειρία η Kravitz είχε αποκαλύψει πως ο, τώρα πια, «καλός» της είχε αναλάβει τον ρόλο του προστάτη της στο σετ, πράγμα το οποίο χαρακτήρισε «υπέροχο και γλυκό», προσθέτοντας πως αυτό ήταν ένα πολύ καλό τεστ και τελικά βγήκαν πιο δυνατοί από την εμπειρία.

Τελευταία τροποποίηση στις 31.10.2023 - 15:06