Η Ελένη Μενεγάκη είχε γενέθλια: Το δημόσιο «ευχαριστώ» και μια απορία on camera

30.10.2023
Η Ελένη Μενεγάκη είχε γενέθλια: Το δημόσιο «ευχαριστώ» και μια απορία on camera
54 κεράκια έσβησε στις 29 Οκτωβρίου η Ελένη Μενεγάκη και το έκανε στο αγαπημένο της νησί, την Άνδρο, χωρίς καμία ανάρτηση αυτή τη φορά.

Η εβδομα΄δα ξεκίνησε με την Ελένη Μενεγάκη να μην κρύβει πόσο ανανεωμένη νιώθει ύστερα από ακόμη ένα σαββατοκύριακο΄ στο νησί, ενώ τόνισε πως δεν χάνει αυτή την ευκαιρία με τίποτα.

Στην Άνδρο λοιπον, βρέθηκε και αυτό το Σαββατοκύριακο, το εορταστικό, η παρουσιάστρια του Mega μεταφέροντας πόσο τυχεροί είμαστε που ζούμε σε μια τέτοια χώρα, τονίζοντας πόσο απίθανος ήταν ο καιρός Οκτώβρη μήνα!

Για τα γενέθλιά της βέβαια η ομάδα της εκπομπής της τής πρόσφεραν μία απίθανη, πραγματικά, ανθοδέσμη την οποία με πολύ χιούμορ της πρόσφερε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποθέωσε την Ελένη Μενεγάκη: Αντιδράσεις από Αρναούτογλου και Λιάγκα

Η ίδια βέβαια, μετά το τέλος της εκπομπής έκανε μία ανάρτηση για να ευχαριστήσει τον κόσμο όλο που της έστειλε ευχές με κάθε τρόπο, εκφράζοντας και μία απορία (μαζί με ένα καλά κρυμμένο νάζι, θα λέγαμε εμείς) ως προς το πώς και το θυμήθηκαν ενώ φέτος έπεφτε ημέρα Κυριακή και δεν είχε εκπομπή!

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τις ομορφες ευχές που έχω δεχτεί από όλους σας για τα γενέθλια μου ! Γιατί με οποίο τρόπο μπορέσατε να επικοινωνήσετε μαζί μου … στείλατε τις ευχές σας ! Είναι γενέθλια πολύ προσωπική γιορτή και με ξαφνιάσατε που το θυμηθήκατε χωρις να έχω εκπομπή για να το ακούσετε !
Σας αγαπώ ❤️», γράφει η Ελένη και ιδού η ανάρτηση.

{https://www.instagram.com/p/CzBqmvoN7Ii/}

Για την ιστορία, πάντως, πέρσι η παρουσιάστρια είχε γιορτάσει τη μέρα των γενεθλίων της στην Ιταλία από όπου είχε μοιραστεί μια φωτογραφία της από το κρεβάτι ΄οπου ο σύζυγός της, της είχε φέρει μια επίσης απίθανη ανθοδέσμη.

{https://www.instagram.com/p/CkStmcNrOCZ/}

Τελευταία τροποποίηση στις 30.10.2023 - 17:05