H Emma Heming Willis για τον θάνατο του Matthew Perry: «Αφήστε τον να αναπαυθεί και δείξτε λίγο σεβασμό»

30.10.2023
Ο Matthew Perry και ο Bruce Willis στην ταινία The Whole Nine Yards του 2000
Ο Matthew Perry και ο Bruce Willis στην ταινία The Whole Nine Yards του 2000
Την αντίδραση για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν τα media τον θάνατο του Matthew Perry (και όχι μόνο, δηλαδή) εξέφρασε δημόσια η σύζυγος του Bruce Willis και σίγουρα εκφράζει το συναίσθημα πολλών εκεί έξω!

Η είδηση για τον θάνατο του Matthew Perry είναι ακόμη νωπή στην καρδιά και το μυαλό των απανταχού θαυμαστών των Friends που από το 1994 μέχρι και σήμερα που η σειρά προβάλλονταν ασταμάτητα τον ένιωθαν ως μέλος μιας ευρύτερης οικογένειας που είχε δημιουργηθεί γύρω τους.

Ο 54χρονος ηθοποιός πέθανε και η αγάπη του κόσμου μαζί με το ενδιαφέρον για τις συνθήκες κα΄τω από τις οποίες ε΄φυγε από τη ζωή ξεχειλίζει. Σε αυτό το σημείο, αλλά από μία διαφορετική οπτική γωνία μοιράστηκε τη δική της άποψη η Emma Heming Willis μέσα από μία ιστορία.

Για την ιστορία θυμίζουμε πως ο σύζυγός της, Bruce Willis, συνεργάστηκε με τον εκλειπόντα σε δύο ταινίες, The Whole Nine Yards (2000) και The Whole Ten Yards (2004) καθώς και στην 6η σεζόν των Friends όταν ο διάσημος ηθοποιός που τα τελευταία χρόνια έχει αποσυρθεί τόσο από την υποκριτική όσο και από τη δημόσια ζωή έχοντας διαγνωστεί με μετωποκροταφική άννοια ενσάρκωσε τον μεγαλύτερο σε ηλικία σύντροφο της Rachel, Paul, ο οποίος ήταν και πατέρας της κατά πολύ νεαρότερης συντρόφου του Ross, Elisabeth.

Bruce Willis: Η σύζυγος του Emma δίνει ένα update για την κατάσταση της υγείας του - Η πραγματικότητα σοκάρει

Matthew Perry sends love to longtime pal Bruce Willis after aphasia diagnosis

Μέσα από μία ιστορία της στο instagram λοιπόν, η Emma Hemming Willis μοιράστηκε τις σκέψεις της δημόσια ενθαρρύνοντας τον κόσμο, ούτε λίγο ούτε πολύ, να αφήσει στην ησυχία του στον Perry να ξεκουραστεί πια!

«Δεν έχω ανάγκη να ακούσω το ηχητικό μήνυμα που έφτασε στο 911. Δεν χρειάζεται να μάθω για τα αποτελέσματα της νεκροψίας. Γιατί; Επειδή δεν είναι σε καμία περίπτωση δική μου δουλειά. Αυτού του επιπέδου κλειδαρότρυπας και δικαιώματος είναι απαίσιο και δεν θα το καταλάβω ποτέ. Αφήστε αυτό τον άνθρωπο να αναπαυθεί εν ειρήνη και δείξτε λίγο σεβασμό. Δώστε στην οικογένεια και τους φίλους του τη δυνατότητα να θρηνήσουν χωρίς όλον αυτό τον θόρυβο», γράφει με ένταση η Emma και σίγουρα δεν είναι λίγοι εκείνοι που συμφωνούν μαζί της.

1_90.png

Τελευταία τροποποίηση στις 30.10.2023 - 16:27