Αλέξης Γεωργούλης: Η πρώτη συνέντευξη έξι μήνες μετά τις καταγγελίες για βιασμό

30.10.2023
Αλέξης Γεωργούλης: Η πρώτη συνέντευξη έξι μήνες μετά τις καταγγελίες για βιασμό
Photo: NDP Photo Agency
Ενώ οι πληροφορίες για την οποία κατηγορείται ο Αλέξης Γεωργούλης είναι κάτι παραπάνω από λιγοστές, ο έλληνας ηθοποιός και ευρωβουλευτής ετοιμάζεται να ανοίξει το στόμα του για πρώτη φορά.

Μέγα σκάνδαλο είχε ξεσπάσει τον Απρίλιο του 2023 όταν έγινε γνωστή υπόθεση που αφορούσε στις καταγγελίες που είχε κάνει τρία χρόνια νωρίτερα η Ελένη Χρονοπούλου εναντίον του Αλέξη Γεωργούλη, για τα αδικήματα του ξυλοδαρμού και του βιασμού.

Αρχικά, το όνομα της κυρίας Χρονοπούλου, η οποία είναι μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, νομική σύμβουλος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και πρώην εργαζόμενη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στο πλευρό Ελλήνων και ξένων Ευρωβουλευτών δεν είχε γίνει γνωστό, όμως εφόσον διέρρευσε αναγκάστηκε κι εκείνη να αναφερθεί δημόσια στο συμβα΄ν.

{https://www.facebook.com/eleni.chronopoulou.3/posts/pfbid02gEdvaBuFUNjzmAqCtrC8ZmW57WqQoJnxSqF9QYfqwUWqd8BsoGxEdVKvCztoYbZDl}

Από εκείνη τη στιγμή οι πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας είναι λιγοστές και ο ίδιος ο Αλέξης Γεωργούλςη αποφεύγει δημόσιες εμφανίσεις και, φυσικά, κουβέντες - τόσο ο ίδιος όσο και οι δικοί του άνθρωποι που κατά κάποιον τρόπο τον προστατεύουν.

Γι' αυτό και προκύπτει μεγάλη έκπληξη το ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη στην εκπομή Πρωινό Σου Σου που θέλει τον Λαρισαίο ηθοποιό έτοιμο να ανοίξει τα χαρτιά του στην τηλεόραση.

Αλέξης Γεωργούλης: Το ατύχημα και η φωτογραφία με τις πατερίτσες μετά το χειρουργείο

Από την πρώτη στιγμή, όπως μπορεί εύκολα να υποθέσει ο καθένας, οι πιέσεις που δεχόταν οι Αλέξης Γεωργούλης για να μιλήσει ήταν άπειρες. Τώρα φαίνεται πως ήρθε η ώρα και θα το κάνει σύντομα σε εκπομπή της βραδυνής ζώνης η οποία, όμως, δεν κατονομάστηκε.

Οι δικηγόροι έχουν αυτή τη στιγμή τον λόγο (καθώς πρόκειται για μία πολύ λεπτή υπόθεση που βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη) και αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις, ενώ όπως ανέφερε ο Νίκος Γεωργιάδης, επικαλούμενος πηγές από το περιβάλλον του, ο Αλέξης Γεωργούλης φαίνεται θετικός στο να θέσει εκ νέου υποψηφιότητα για τις επόμενες Ευρωεκλογές! Μάλιστα...

Τελευταία τροποποίηση στις 30.10.2023 - 14:56