Matthew Perry: Η Gwyneth Paltrow τον αποχαιρετά και αποκαλύπτει το σύντομο ειδύλλιό τους

30.10.2023
Matthew Perry: Η Gwyneth Paltrow τον αποχαιρετά και αποκαλύπτει το σύντομο ειδύλλιό τους
Στο καλοκαίρι του 1993 γύρισε η Gwyneth Paltrow και μοιράστηκε τις αναμνήσεις της από τις στιγμές που έζησε τότε με τον Matthew Perry.

Τα δημόσια «αντίο» στον Matthew Perry που πέθανε ξαφνικά στα 54 του χρόνια στις 29 Οκτωβρίου συνεχίζονται. Αμέτρητοι θαυμαστές, φίλοι και συνεργάτες αποχαιρέτησαν τον ηθοποιό που «έφυγε» τόσο νωρίς, έχοντας ξεγελάσει τον θάνατο τόσες φορές στο παρελθόν.

Από αυτά τα δημόσια «αντίο» ξεχωρίζουμε την ανάρτηση της Gwyneth Paltrow η οποία γυρίζει τον χρόνο 30 χρόνια πίσω και θυμάται τις στιγμές που έζησε τότε μαζί με τον Matthew Perry με τον οποίο είχαν και ένα σύντομο ρομάντζο από ότι συμπεραίνουμε.

«Γνώρισα τον Matthew Perry το 1993 στο Williamstown Theater Festival στη Μασσαχουσέτη», γράφει η ηθοποιός. «Ήμασταν και οι δυο εκεί για σχεδόν όλο το καλοκαίρι παίζοντας σε έργα. Ήταν τόσο αστείος και γλυκός και ήταν τόσο όμορφα να είμαστε μαζί. Πηγαίναμε με το αυτοκίνητο να κολυμπήσουμε σε όρμους, πίναμε μπύρες στο τοπικό κολεγειακό μπαρ, φιληθήκαμε σε ένα λιβάδι με ψηλό γρασίδι» συνεχίζει, χαρακτηρίζοντας το καλοκαίρι εκείνο «μαγικό».

«Είχε μόλις γυρίσει τον πιλότο των Friends αλλά δεν είχε προβληθεί ακόμη. Είχε αγωνία και ήλπιζε η μεγάλη του ευκαιρία να ήταν ακριβώς στη γωνία. Και ήταν. Μείναμε φίλοι για λίγο και μετά απομακρυνθήκαμε αλλά χαιρόμουν πάντα όταν τον έβλεπα. Είμαι υπεργολικά λυπημένη σήμερα, όπως τόσοι άλλοι. Ελπίζω ο Matthew να βρίσκεται εν ειρήνη πια. Πραγματικά το ελπίζω», ολοκληρώνει τα όσα έγραψε η Gwyneth και μοιράζεται μία φωτογραφία του Perry λογαριασμό της.

{https://www.instagram.com/p/Cy_aEeGPGYj/}

Τελευταία τροποποίηση στις 30.10.2023 - 09:33