Katie Holmes: Πώς μεγάλωσε την κόρη της Suri Cruise, ως μια συγκροτημένη έφηβη παρά τα χρυσά προνόμια της ζωής της

Katie Holmes: Πώς μεγάλωσε την κόρη της Suri Cruise, ως μια συγκροτημένη έφηβη παρά τα χρυσά προνόμια της ζωής της
Πριν από δεκαεπτά χρόνια, η Suri Cruise ήρθε στον κόσμο από ένα διάσημο ζευγάρι, την Katie Holmes και τον Tom Cruise. Ωστόσο παρά την προνομιακή της ζωή, η Suri έχει γίνει μια προσγειωμένη και ανεξάρτητη νεαρή γυναίκα, όλα χάρη στην αφοσιωμένη μητέρα της.

Και αυτό γιατί μετά το διαζύγιό της από τον Tom Cruise το 2012, η Katie Holmes αποφάσισε να μεγαλώσει τη Suri με έναν σκοπό να την κάνει μια γυναίκα που να πατάει γερά στα πόδια της.

Έτσι, λοιπόν, η Ηolmes εστίασε στις παρακάτω τακτικές στην ανατροφή της κόρης της.

Όχι ρούχα επώνυμων σχεδιαστών

Στην τρυφερή ηλικία των 3 ετών, η συλλογή ρούχων της Suri άξιζε ήδη ένα εκατομμύριο δολάρια, καθιστώντας την ένα από τα πιο κομψά παιδιά του Χόλιγουντ που ήταν γνωστό για την αγάπη του να ντύνεται με κοριτσίστικα ρούχα σχεδιαστών αλλά και αξεσουάρ. Ωστόσο, τα πράγματα άλλαξαν όταν οι γονείς της χώρισαν και η Suri μετακόμισε με την Katie στη Νέα Υόρκη. Οι πληροφορίες λένε ότι η Katie σταμάτησε να αγοράζει για την κόρη της ακριβά ρούχα, φθάνοντας μάλιστα να επιστρέψει πίσω ακόμη και δώρα σχεδιαστών.

Tom Cruise: Ο απίστευτος λόγος για τον οποίο διαλύει τους γάμους του όταν οι γυναίκες του φθάνουν στα 33 τους

Φορούσε μακιγιάζ στα 5 της κάτι που σταμάτησε μετά το διαζύγιο

Εκτός από την πλούσια γκαρνταρόμπα της, η Suri λάτρευε το μακιγιάζ σε πολύ νεαρή ηλικία. Φωτογραφιζόταν συχνά φορώντας κραγιόν πριν γίνει 4 ετών και μάλιστα εντοπίστηκε να ψωνίζει και να δοκιμάζει προϊόντα μακιγιάζ λίγο πριν τα 5α γενέθλιά της. Ωστόσο, αυτή η κατάσταση άλλαξε όταν δεν ζούσε πια με τον πατέρα της.

{https://www.instagram.com/p/COp5zXonlSp/}

Μεγάλωσε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας

Παρά την υψηλού προφίλ ζωή της στο Χόλιγουντ, η Κatie προστατεύει επιμελώς την προσωπική ζωή της κόρης της από τα μάτια των μέσων ενημέρωσης και αποφεύγει να μοιράζεται υπερβολικά πράγματα για αυτήν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Κάποτε παρατήρησε: «Κάθε γονέας αμφισβητείται από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το διαδίκτυο», υπογραμμίζοντας τη σημασία των ορίων χρόνου οθόνης τόσο για την ίδια όσο και για την κόρη της.

Αντίθετα, η Suri μεγάλωσε μακριά από το Χόλιγουντ περνώντας πολύ χρόνο με τους παππούδες και τις θείες της στο Οχάιο, όπου γεννήθηκε η μητέρα της.

Ο πραγματικός λόγος για τον οποίο σταμάτησαν να κάνουν παρέα ο Tom Cruise με τους David και Victoria Beckham

Κάνει εθελοντική εργασία με τη μαμά

Η Katie διασφαλίζει επίσης ότι η Suri δεν αποσυνδέεται από τον κόσμο έξω από τον δικό της. Σε συνέντευξή της, η ηθοποιός μοιράστηκε ότι ασχολούνται ενεργά με τον εθελοντισμό. Για παράδειγμα το 2019, ταξίδεψαν μαζί στην Ελλάδα για να βοηθήσουν σε καταυλισμό προσφύγων. Η δραστηριότητα όχι μόνο την ωφέλησε περισσότερο αλλά ενίσχυσε και τον δεσμό τους. Όπως είπε η Katie, «Μου αρέσει να είμαι εθελόντρια με την κόρη μου και να ακούω την άποψή της για το πώς μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά».

Κάνει δουλειές στο σπίτι

Το να μεγαλώνει με πολλή βοήθεια μέσα στο σπίτι δεν σημαίνει ότι η Suri είναι τεμπέλα και κακομαθημένη. Η Katie αποκάλυψε κάποτε ότι έχουν ένα πολύ δομημένο πρόγραμμα στο σπίτι και η Suri έχει μια λίστα με καθημερινές δουλειές, όπως να στρώνει το κρεβάτι της, να καθαρίζει τα πιάτα της και να βάζει τα ρούχα της στο πλυντήριο.

Το red carpet σύνολο της Katie Holmes έγινε viral για τους λάθος λόγους

Χρήσιμοποιεί τα μέσα μαζικής μεταφοράς

Η Suri ήταν κάποτε συχνή επιβάτιδα ιδιωτικών τζετ και ελικοπτέρων, αλλά η μητέρα της δεν δίστασε να της δώσει ένα πολύτιμο μάθημα λιτότητας. Η Katie έπαιρνε τη Suri με το μετρό για το σχολείο ή για να κυκλοφορήσει στην πόλη. Η Katie χρησιμοποιεί πολύ συχνά τα μέσα μαζικής μεταφοράς από τότε που χώρισε από τον Tom Cruise.

{https://www.instagram.com/p/BUFR3N2jAel/}

6 ζευγάρια celebrities που έκαναν παιδιά πριν παντρευτούν

Μητέρα και κόρη περνούν μαζί ποιοτικό χρόνο

Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι το δίδυμο μητέρας και κόρης μοιράζονται έναν βαθύ δεσμό και πάντα δίνουν προτεραιότητα στην οικογένεια. Όπως και οι υπόλοιποι άνθρωποι, περνούν ποιοτικό χρόνο μαζί και απολαμβάνουν τακτικές δραστηριότητες. Η Katie αποκάλυψε ότι εκείνη και η Suri συχνά απολαμβάνουν μαζί τις κλασικές ταινίες του Χόλιγουντ, το μαγείρεμα και το ράψιμο παπλωμάτων.

Τελευταία τροποποίηση στις 10.11.2023 - 10:40