6 ζευγάρια celebrities που έκαναν παιδιά πριν παντρευτούν

23.01.2022
6 ζευγάρια celebrities που έκαναν παιδιά πριν παντρευτούν
Ένα από τα αγαπημένα gossip θέματα είναι οι σχέσεις των celebrities. Οι λεπτομέρειες για το πώς γνωρίστηκαν, τα κρυφά και φανερά ραντεβού, τα γλυκά αφιερώματα στα social media και όλα τα ενδιάμεσα. Και μας αρέσουν εξίσου οι γάμοι τους όπως και το πώς χειρίζονται οι αγαπημένοι μας celebrities τη γονεϊκότητα. Και ενώ λέγεται ότι, «Πρώτα έρχεται η αγάπη, μετά έρχεται ο γάμος, μετά έρχεται το καροτσάκι του μωρού», μερικές από τις αγαπημένες μας ιστορίες αγάπης, δεν ακολούθησαν αυτό το στερεότυπο. Ας δουμε, λοιπόν, παρακάτω 6 περιπτώσεις celebrities όπου τα μωρά ήρθαν στη ζωή τους πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Angelina Jolie & Brad Pitt

Η Angelina Jolie και ο Brad Pitt ήταν ήδη γονείς 6 παιδιών πριν παντρευτούν τελικά το 2014. Πλέον δεν θέλουν να βλέπουν ο ένας τον άλλον.

Ashton Kutcher & Mila Kunis

Ο Ashton Kutcher και η Mila Kunis έχουν μαζί δύο παιδιά, τον επτάχρονο Wyatt και τον πεντάχρνο Dimitri. Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Ιούλιο του 2015, σχεδόν ένα χρόνο μετά τη γέννηση του πρώτου τους παιδιού, του Wyatt.

Katie Holmes & Tom Cruise

Οι Katie Holmes και Tom Cruise είχαν ένα τρομερό ειδύλλιο που πλέον είναι παρελθόν. Μέσα σε ένα χρόνο από τη σχέση τους, απέκτησαν την κόρη τους Suri, και μετά από ακριβώς επτά μήνες, παντρεύτηκαν στην Ιταλία.

Kim Kardashian & Kanye West

Η ζωή της Kim Kardashian είναι πάντα πρωτοσέλιδο και ο γάμος της με τον Kanye West δεν θα μπορούσε να ήταν διαφορετικός. Το ζευγάρι που έχει τέσσερα παιδιά μαζί, υποδέχτηκε το μεγαλύτερο παιδί του τη North το 2013, ένα χρόνο πριν παντρευτούν. Σήμερα κάνουν πρωτοσέλιδα αλλά για διαφορετικές σχέσεις ο καθένας.

Madonna & Guy Ritchie

Η θρυλική τραγουδίστρια Μadonna και ο Άγγλος σκηνοθέτης Guy Ritchie ήταν παντρεμένοι για οκτώ χρόνια προτού τραβήξουν χωριστούς δρόμους το 2008. Όμως η Madonna γέννησε τον γιο τους Rocco τρεις μήνες πριν παντρευτούν τον Δεκέμβριο του 2000.

Matthew McConaughey & Camila Alves

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Matthew McConaughey και το μοντέλο Camila Alves έχουν την πιο χαριτωμένη ιστορία αγάπης — αρραβωνιάστηκαν την ημέρα των Χριστουγέννων το 2011. Αλλά πριν παντρευτούν επίσημα το 2012, είχαν ήδη δύο παιδιά (και η Alves ήταν έγκυος στο τρίτο). Ο Son Levi γεννήθηκε το 2008, η κόρη τους Vida το 2010 και λίγους μήνες μετά τον γάμο τους, υποδέχτηκαν τον γιο τους Livingston.