Γέννησε η Μάρα Δαρμουσλή: Η πρώτη φωτογραφία από το μαιευτήριο

10.01.2022
Γέννησε η Μάρα Δαρμουσλή: Η πρώτη φωτογραφία από το μαιευτήριο
Δεύτερη φορά μανούλα η ελληνίδα ηθοποιός.

Η Μάρα Δαρμουσλή και ο σύζυγός της Βασίλης Τσατσάκης πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς εδώ και λίγες ώρες κρατούν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδάκι, ένα υγιέστατο αγοράκι που ήρθε για να συμπληρώσει την ευτυχία της οικογένειάς τους.

Η ελληνίδα ηθοποιός έχει ακόμη έναν γιο, τον 16χρονο Άγγελο και μόλις πριν από λίγο έκανε την πρώτη ανάρτηση από το μαιευτήριο. Για την ακρίβεια, είδαμε ένα repost σε story του συζύγου της.

Η Μάρα και ο γνωστός έλληνας σεφ παντρεύτηκαν τον περασμένο Σεπτέμβρη και τώρα ετοιμάζονται να επιστρέψουν στο σπίτι τους με το νέο μέλος της οικογένειας.

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Την ανακοίνωση για τα ευχάριστα νέα έγινε από την ίδια τη Μάρα με μια απίθανη, υποβρύχια φωτογραφία. Με στίχους από το τραγούδι των Nirvana "Smells Like Teen Spirit" και μία αναφορά στο θρυλικό τους εξώφυλλο με το μωράκι στην πισίνα, η ηθοποιός ανακοίνωσε ότι περιμένει παιδί, εκφράζοντας, ταυτόχρονα, την αγάπη της στον σύζυγό της.

«..I'm worse at what I do best
And for this gift I feel blessed
Our little group has always been
And always will until the end.."
.
@vassilistsatsakischef Σ'αγαπώ από τον πάτο της πισίνας μέχρι τ'αστέρια!❤, »διαβάζουμε στη λεζάντα και ιδού η ανάρτηση που έκανε