Αυτή είναι η ηθοποιός που θα ενσαρκώσει την Audrey Hepburn

10.01.2022
Αυτή είναι η ηθοποιός που θα ενσαρκώσει την Audrey Hepburn
Η υποψήφια για Όσκαρ ηθοποιός θα είναι παραγωγός της ταινίας

Μια βιογραφική ταινία για την εμβληματική ηθοποιό Audrey Hepburn με πρωταγωνίστρια τη Rooney Mara είναι στα σκαριά παραγωγής της εταιρίας Apple. Ο υποψήφιος για Όσκαρ σκηνοθέτης του «Call Me by Your Name» Luca Guadagnino θα σκηνοθετήσει την ταινία, με την Mara να είναι παραγωγός.

Lily Collins: Γιατί θέλει να ξεχάσει τη συνάντηση που είχε με την πριγκίπισσα Diana - Η φωτογραφία ντοκουμέντο

Η Hepburn είναι ένας θρύλος της υποκριτικής που φημίζεται για τις ερμηνείες της σε κλασικά έργα όπως τα «Breakfast at Tiffany’s», «My Fair Lady», «Wait Until Dark», «Charade» και «Sabrina». Κατά τη διάρκεια της καριέρας της, κέρδισε βραβεία Emmy, Oscar, Tony και Grammy, το τελευταίο από τα οποία έλαβε μετά θάνατον. Ήταν επίσης αφοσιωμένη ανθρωπίστρια, συνεργαζόμενη με τη UNICEF για να βοηθήσει παιδιά στην Αφρική, τη Νότια Αμερική και την Ασία και έλαβε το Προεδρικό Μετάλλιο της Ελευθερίας το 1992.

Sidney Poitier: Πέθανε στα 94 χρόνια του ο θρύλος του Hollywood

Η Mara ήταν υποψήφια για Όσκαρ δύο φορές, για την ερμηνεία της στο «The Girl With the Dragon Tattoo» του 2011 και στο «Carol» του 2015. Πρόσφατα πρωταγωνίστησε στο «Nightmare Alley» του Guillermo del Toro μαζί με τους Bradley Cooper, Cate Blanchett, Toni Collette και Willem Dafoe.