Tom Cruise: Ο απίστευτος λόγος για τον οποίο διαλύει τους γάμους του όταν οι γυναίκες του φθάνουν στα 33 τους

Tom Cruise: Ο απίστευτος λόγος για τον οποίο διαλύει τους γάμους του όταν οι γυναίκες του φθάνουν στα 33 τους
Ο Tom Cruise είναι αναμφίβολα ένας από τους πιο επιτυχημένους σταρ στο Χόλιγουντ, πρωταγωνιστώντας σε μερικές από τις μεγαλύτερες υπερπαραγωγές όλων των εποχών. Όμως, όσον αφορά την προσωπική του ζωή, τα πράγματα είναι λίγο πολύπλόκα. Έχει παντρευτεί και έχει χωρίσει 3 φορές και κάθε διαζύγιο έχει προκαλέσει πολλά πρωτοσέλιδα. Παραδόξως, όμως, υπάρχει μια παράξενη ομοιότητα μεταξύ όλων αυτών των χωρισμών.

Ήταν 9 Μαΐου 1987, όταν ο Tom Cruise και η Mimi Rogers αποφάσισαν να ενώσουν τις ζωές τους. Δεν έκαναν χολιγουντιανό γάμο αλλά αντίθετα, επέλεξαν μια πιο οικεία συγκέντρωση. Εκείνη την εποχή, ο Tom Cruise έφτιαχνε το όνομα του, ενώ η Mimi Rogers ήταν ήδη καθιερωμένη ηθοποιός και παραγωγός. Ο γάμος τους μπορεί να μην έγινε πρώτο θέμα στα ταμπλόιντ, αλλά σηματοδότησε μια στιγμή όπου συναντήθηκαν 2 ταλέντα του Χόλιγουντ. Στη φωτογραφία κάτω, η ηθοποιός σήμερα.

{https://www.instagram.com/p/Clg-1WIv2An/}

Δυστυχώς, δεν είχε την κατάληξη που πολλοί ήλπιζαν. Το 1990, μετά από 3 χρόνια γάμου, οι δύο τους τράβηξαν χωριστούς δρόμους. Οι λόγοι πίσω από τον χωρισμό τους παρέμειναν σχετικά προσωπικοί, προκαλώντας εικασίες και αρκετό gossip.

Χρόνια μετά το διαζύγιό τους, η Mimi εξομολογήθηκε: «Αυτό που με ενόχλησε ήταν το θέμα με την ηλικία μου. Κάθε 6 μήνες, ο Τύπος φαινόταν να προσθέτει άλλον έναν χρόνο στην ηλικία μου. Αν ήμασταν ακόμη παντρεμένοι, ο Τύπος θα με είχε ήδη στα 60 μου».

Λιγότερο από ένα χρόνο μετά την οριστικοποίηση του διαζυγίου του με τη Mimi Rogers, ο Tom Cruise παντρεύτηκε την Νicole Kidman, μια άλλη γνωστή προσωπικότητα στη βιομηχανία του θεάματος.

EjTMs5NWFvRRjYhsdrC3q6.jpg (1280×720)

Παρόλο που αρχικά θεωρούνταν ως ένα λαμπερό και ευτυχισμένο ζευγάρι, ο Tom Cruise και η Nicole Kidman αντιμετώπισαν τις δυσκολίες που κρύβει κάθε γάμος. Το 2001, αφού ήταν μαζί για 11 χρόνια και υιοθέτησαν 2 παιδιά, ανακοίνωσαν δημόσια τον χωρισμό τους, οριστικοποιώντας το διαζύγιό τους αργότερα την ίδια χρονιά.

Tom Cruise: Πώς οι Σαϊεντολόγοι τον βοήθησαν να χωρίσει με την Mimi Rogers για να παντρευτεί την Nicole Kidman

Οι λόγοι για τον χωρισμό τους δεν έγιναν γνωστοί, αλλά χρόνια αργότερα, στοχαζόμενη τον γάμο της με τον Tom Cruise, η Nicole Kidman είπε: «Ήμουν τόσο μικρή όταν παντρεύτηκα. Κοιτάζω πίσω τώρα και λέω “Τι;”».

Λίγα χρόνια αργότερα ο Tom Cruise γνωρίζει την Katie Holmes και ερωτεύονται με την πρώτη ματιά. Η σύνδεση ήταν τόσο έντονη που αποφάσισαν να παντρευτούν μόλις 2 μήνες μετά τη συνάντηση τους. Ο γάμος τους, που έγινε τον Νοέμβριο του 2006, ήταν ένα απόλυτο σόου σε ένα εκπληκτικό ιταλικό κάστρο. Η λίστα των καλεσμένων ήταν ένας συνδυασμός μεγάλων ονομάτων του Χόλιγουντ και άλλων σημαντικών προσωπικοτήτων.

{https://www.instagram.com/p/CjIcrD1LR6w/?img_index=1}

Ξαφνικά το 2012, μετά από 6 χρόνια γάμου, έπεσε η βόμβα του διαζυγίου τους, μια εξέλιξη που ξάφνιασε ακόμα και την Katie Holmes.

Ο Tom Cruise και η Katie Holmes έχουν μια κόρη τη Suri, που γεννήθηκε το 2006. Η όλη συμφωνία επιμέλειας και οι ανησυχίες για την ιδιωτική ζωή της κόρης τους, έγιναν τεράστια υπόθεση για καιρό στα μέσα ενημέρωσης.

{instagram.com/p/CN12CkbnTjZ/?img_index=1}

Ξεκινώντας από τη Mimi Rogers, μετά τη Nicole Kidman και αργότερα την Katie Holmes, η σειρά των γάμων του ηθοποιού έχει εκτυλιχθεί με έναν ενδιαφέροντα τρόπο, πυροδοτώντας συζητήσεις για τους πιθανούς λόγους πίσω από τα διαζύγια. Αυτό που προκαλεί ενδιαφέρον είναι ότι όλοι αυτοί οι γάμοι έληξαν όταν οι γυναίκες έφτασαν την ηλικία των 33 ετών.

Τom Cruise: Θα είναι απών σε ακόμα μία σημαντική στιγμή της κόρης του, Suri

Είναι ενδιαφέρον ότι ο Tom Cruise δεν έμεινε ποτέ παντρεμένος με γυναίκα μετά τα 33 της. Οπότε είναι λογικό το θέμα να προκαλεί κάποια περιέργεια. Κάποιοι πιστεύουν ότι υπάρχει σύνδεση με έναν ειδικό αριθμό στη Σαηεντολογία, τη «θρησκεία» με την οποία σχετίζεται ο ηθοποιός. Και αυτό γιατί στη Σαηεντολογία ο αριθμός 33 συμβολίζει την καθοδήγηση.

Η Σαηεντολογία ξεκίνησε στην Αριζόνα, η οποία τυχαίνει να βρίσκεται στον 33ο παράλληλο - μια σημαντική γραμμή στον κόσμο. Ο αριθμός 33 θεωρείται σημαντικός παράγοντας στις πνευματικές πεποιθήσεις της «θρησκείας», καθώς αναφέρεται σε κάποιον που καθοδηγεί τους άλλους με σοφία. Ο Tom Cruise είναι επί χρόνια πιστός στη Σαηεντολογία και τις διδασκαλίες της. Χωρίς να μπορεί κανείς να πει με βεβαιότητα αν τα διαζύγια του στα 33 του είναι άμεσα συνδεδεμένα με τη θρησκεία αυτή, η σύμπτωση δεν μπορεί να μην καταγραφεί!

Τελευταία τροποποίηση στις 02.09.2023 - 10:50