Paulina Porizkova: Στα 58 της μοιράζεται εικόνες με και χωρίς μακιγιάζ και διασκεδάζει - κι εμείς μαζί της

30.08.2023
Paulina Porizkova: Στα 58 της μοιράζεται εικόνες με και χωρίς μακιγιάζ και διασκεδάζει - κι εμείς μαζί της
Η Paulina Porizkova έχει δώσει λάμψη στα εξώφυλλα δεκάδων περιοδικών μόδας τις τελευταίες τέσσερις δεκαετίες και πριν λίγες μέρες, το supermodel έδειξε για άλλη μια φορά αφιλτράριστες εικόνες του εαυτού της σε ένα νέο Reel στο Instagram, ενώ παραδέχτηκε ότι μερικές φορές χρειάζεται «να πάρει μια ανάσα αυτοαποδοχής».

«Πρόκειται για ένα πρόσωπο 58 ετών χωρίς fillers, μπότοξ ή χειρουργική επέμβαση σε καλό φως με επαγγελματικό υπέροχο μακιγιάζ», έγραψε στο μακροσκελές ποστ, το οποίο δείχνει την Porizkova να ποζάρει με μακιγιάζ με έντονο κόκκινο κραγιόν και αστραφτερή σκιά ματιών, καθώς γυρίζει το πρόσωπό της αριστερά και δεξιά.

p1.jpg

Τα μαλλιά της, που και αυτά τα έχει αφήσει φυσικά και γκρίζα, τα έχει τραβηγμένα προς τα πίσω σε έναν κομψό κότσο ενώ φοράει ένα λευκό μπουρνούζι.

p4.jpg

Η μεγάλη έκπληξη είναι όταν στο ίδιο ποστ, το μοντέλο ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ φορώντας ένα μπλε τοπ.

«Και εδώ είναι το ίδιο πρόσωπο χωρίς μακιγιάζ», γράφει η Porizkova αποδεικνύοντας ότι το υπέροχο πρόσωπο της αναδεικνύεται καλύτερα χωρίς μακιγιάζ .

p3.jpg

p2.jpg

Αν και η Porizkova μοιράστηκε ότι έχει κάνει λέιζερ και χρησιμοποιεί με ευλαβικό τρόπο αντιηλιακά από τα είκοσί της, κατά τα άλλα έχει αφήσει το δέρμα της ανέγγιχτο.

Paulina Porizkova: Στα 58 της φωτογραφίζεται με μαύρα δαντελένια εσώρουχα δίνοντας ένα μήνυμα για την αποδοχή του χρόνου που περνάει

«Επέλεξα να μην βάζω τίποτα στο πρόσωπό μου – αλλά ακόμα και με τις πιο φανταχτερές κρέμες και λέιζερ που υπόσχονται να αποκαταστήσουν λίγο κολλαγόνο – εγώ γερνάω», έγραψε.

p5.jpg

Η Porizkova —η οποία πόζαρε φέτος γυμνή στο Instagram για τα 58α γενέθλιά της — παραδέχτηκε ότι ενώ «κάποιες μέρες» της αρέσει που «το πρόσωπό της έχει αποκτήσει χαρακτήρα ακόμα κι αν έχει χάσει τη νεανική του ομορφιά», μερικές φορές παλεύει με το γήρας.

«Άλλες μέρες, (και αυτό είναι κυρίως μόνο αν κάνω μια φωτογράφιση), πρέπει να πάρω μια ανάσα αυτοαποδοχής». «Έχω αλλάξει», παραδέχεται το μοντέλο και συγγραφέας του «No Filter: The Good, the Bad, and the Beautiful».

Η Paulina Porizkova περιγράφει πώς βρήκε νεκρό τον άντρα της χθες το πρωί

Η σταρ της πασαρέλας, που τον τελευταίο καιρό έχει βρει τον ε΄ρωτα στο πρόσωπο του συγγραφέα και παραγωγού Jeff Greenstein ενώ υπήρξε παντρεμένη με τον αείμνηστο frontman των Cars, Ric Ocasek για περισσότερες από τρεις δεκαετίες - επαίνεσε τον σύντροφο της στην ανάρτηση, γράφοντας: «Υπάρχει μια αγάπη στη ζωή μου που με βρίσκει όμορφη και μου το λέει με λόγια και πράξεις κάθε μέρα».

{https://www.instagram.com/p/Cv-MYjYOKSo/}

Ωστόσο, η γεννημένη στην Τσεχία καλλονή, είπε ότι το να νιώθεις όμορφη πρέπει να πηγάζει από μέσα.

«Εξωτερικά, έχω αλλάξει- όπως μου λέει η κοινωνία, προς το χειρότερο», έγραψε στο ποστ. «Μέσα μου έχω επίσης αλλάξει - όπως μου το λένε αυτοί που μετράνε, προς το καλύτερο. Όταν κλείνω τα μάτια μου, δεν έχω νιώσει ποτέ τόσο επιθυμητή ή όμορφη».

Οι fans λάτρεψαν την ανάρτησή της, όπως ένας που έγραψε: «Αυτό θα ήθελα να δω στο εξώφυλλο της Vogue. Μια πανέμορφη γυναίκα που αγαπά τον εαυτό της αρκετά ώστε να μη σβήνει τη ζωή από το πρόσωπό της!». Ανυπομονούμε για περισσότερες αφιλτράριστες εμφανίσεις της Paulina.

{https://www.instagram.com/p/CwNw2ZMovP3/}

Τελευταία τροποποίηση στις 30.08.2023 - 12:20