Ευγενία Δημητροπούλου: Το «ευχαριστώ», η πόζα με τον σύζυγό της και η απίθανη τούρτα του γάμου

30.08.2023
Ευγενία Δημητροπούλου: Το «ευχαριστώ», η πόζα με τον σύζυγό της και η απίθανη τούρτα του γάμου
Τρεις μέρες παντρεμένη και η Ευγενία Δημητροπούλου συνεχίζει να μοιράζεται εικόνες από τις χαρές της, μαζί με τα συναισθήματά της.

Μεγάλη η ευτυχία της Ευγενίας Δημητροπούλου και δεν την κρύβει. Την Κυριακή 27 Αυγούστου, η συμπαθέστατη ηθοποιός παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, νευροχειρουργό Στέλιο Βλατάκη, με τον οποίο είχαν ήδη παντρευτεί τον Ιούνιο του 2021 ενώ μετά το μυστήριο, το ζευγάρι βάφτισε την κόρη τους, η οποία στον γάμο στάθηκε δίπλα τους ως παρανυμφάκι.

paranimfaki.jpg

Μπορεί ο πρώτος γάμος να ήταν μυστικός και η μία και μοναδική φωτογραφία από εκείνη τη μέρα να δημοσιεύτηκε έναν χρόνο μετά, όμως σε αυτό, τον δεύτερο, η νύφη μοιράστηκε αρκετές εικόνες (μαζί με τη χαρά της).

Σήμερα, το μοίρασμα αυτό είχε και συνέχεια (και μάλλον το τέλος). Η ηθοποιός δημοσίευσε δύο φωτογραφίες με τον σύζυγό της και μέσα από τη λεζάντα με την οποία τις συνόδευσε θέλησε να ευχαριστήσει ΄ολους όσοι της ευχήθηκαν με αγάπη για το νέο αυτό ξεκίνημα. «Ας είναι ούριος ο άνεμος και ευλογημένος! Ευχαριστούμε για τις ευχές! Τις κρατάμε πολύτιμο φυλαχτό!», διαβάζουμε συγκεριμένα.

{https://www.instagram.com/p/CwiekSoMUWo/?img_index=1}

Οι ευχές, βέβαια, συνέχισαν να έρχονται στα σχόλια και ιδού μερικά από συναδέλφους και φίλους της νύφης.

1_33.png

Εκτός από αυτή την ανάρτηση όμως, η Ευγενία μοιράστηκε και δυο εικόνες μέσω stories που αναδημοσίευσε και σε αυτές βλέπουμε αφενός την (απίθανη και κομψότατη, κατά την άποψή μας) τούρτα του γάμου, αλλά και τα γλυκά που δόθηκαν για τη βάπτιση της μικρής Ευαγγελίας, ή Εύας, όπως τη φωνάζουν από τη στιγμή που υιοθετήθηκε και άλλαξε τη ζωή τους, όπως έχουν παραδεχτεί.

1_25.jpg

2_17.jpg

Τελευταία τροποποίηση στις 30.08.2023 - 12:49