Η Amal και ο George Clooney βρίσκονται στη Βενετία και ξέρουμε ποιος διάσημος Έλληνας βρίσκεται μαζί τους

30.08.2023
Η Amal και ο George Clooney βρίσκονται στη Βενετία και ξέρουμε ποιος διάσημος Έλληνας βρίσκεται μαζί τους
Photo: @dimitrishair
Το διάσημο ζεύγος τραβά τα φλας σαν μαγνήτης όπου κι αν πηγαίνει. Μέρος της επιτυχίας των εμφανίσεων του, όμως, φαίνεται ότι οφείλεται σε ελληνικά χέρια.

Ο George Clooney και η σύζυγός του, Amal, βρίσκονται αυτές τις μέρες στη Βενετία για το 80ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ που διεξάγεται στην πόλη με τον φωτογραφικό φακό να τους ακολουθεί όπου κι αν πηγαίνουν.

Στο πλαίσιο του φετινού Φεστιβάλ θα προβληθεί η ταινία The Boys in The Boat που σκηνοθέτησε ο 62χρονος σταρ και, φυσικά, η 45χρονη σύζυγός του τον συνοδεύει με χαρά. Εξάλλου η πόλη αυτή, αλλά και η συγκεκριμένη οργάνωση θα έχουν πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά και των δύο καθώς σε αυτή την πόλη παντρεύτηκαν το 2014 και στο Φεστιβάλ έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση μετά τη γέννηση των δίδυμων παιδιών τους (Alexander και Ella) το 2017.

George Clooney - Amal Alamuddin: Μιλούν για το γάμο τους στην επέτειο τους

Κάθε τους εμφάνιση συζητιέται πολύ, λοιπόν, και σε περίπτωση που δεν το γνώριζες, σε ενημερώνουμε πως «υπεύθυνος» για την καθεμιά είναι ο Δημήτρης Γιαννέτος, ο οποίος επιμελείται το look της 45χρονης Amal, αλλά όπως φαίνεται, και του George.

Με μία ανάρτησή του «καμάρωσε» δημόσια για το «δημιούργημά» του ο Έλληνας Hair Stylist που κάνει καριέρα στο εξωτερικό εδώ και χρόνια και μέσα από αυτή αποκαλύπτει πως έκανε και ένα τριμάρισμα στον Clooney! Πανέμορφοι και οι δυο!

{https://www.instagram.com/p/CwkA_vYtVNW/}

Μαρία Μενούνος: Ελληνική υπογραφή εις διπλούν πίσω από τη λαμπερή εμφάνισή της στα Όσκαρ

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γιαννέτος μοιράζεται εικόνα του ζεύγους. Ιδού οι Clooneys τον περασμένο Ιούνιο έτοιμοι για πάρτι στο Studio 54.

{https://www.instagram.com/p/CtpurZFNPiN/}

Τελευταία τροποποίηση στις 30.08.2023 - 14:15