George Clooney - Amal Alamuddin: Μιλούν για το γάμο τους στην επέτειο τους

10.10.2021
George Clooney - Amal Alamuddin: Μιλούν για το γάμο τους στην επέτειο τους
"Κάποιοι είπαν ότι ο γάμος μας δε θα κρατήσει"

Ο George Clooney και η Amal Alammudin γιόρτασαν την 7η επέτειο του γάμου τους και παραβρέθηκαν στην πρεμιέρα της ταινίας The Tender Bar, την οποία σκηνοθετεί ο 60χρονος ηθοποιός και σκηνοθέτης, ενώ περπάτησαν και στο κόκκινο χαλί. Το ζευγάρι παντρέυτηκε το 2014 στη Βενετία και έκαναν μια σπάνια αναφορά στον γάμο τους.

Halle Berry: Μοιράστηκε μια σπάνια φωτογραφία του γιου της - Είναι κούκλος και "φτυστός" ο πατέρας του

Ο Clooney δήλωσε: "Επτά χρόνια, κάποιοι είπαν ότι δεν θα έχει διάρκεια" ενώ μίλησε για τη ζωή στην καραντίνα με τα τετράχρονα δίδυμα λέγοντας: "Ήταν μια χαρά. Αισθάνεσαι τόσο άσχημα για τον κόσμο και για όλα αυτά. Αλλά τα παιδιά μας είναι τεσσάρων, και ήταν δυόμισι όταν ξεκίνησε όλο αυτό, οπότε, δεν έχασαν πολλά από τον κόσμο. Έτσι, δεν χρειάστηκε να τους μάθω τριγωνομετρία στο σπίτι ". Η Amal είπε ότι ο George μαθαίνει στα παιδιά να κάνουν φάρσες και μίλησε για το πώς χειρίζονται την πολυάσχολη επαγγελματική τους καριέρα σε συνδυασμό με την ανατροφή των παιδιών τους. "Είναι όπως στις περισσότερες οικογένειες όπου εργάζονται και οι δύο γονείς. Είμαι τυχερή γιατί έχω έναν πολύ υποστηρικτικό σύντροφο. Είναι αλήθεια ότι έχουμε πολλές μετακινήσεις και δραστηριότητες, αλλά τα καταφέρνουμε και νιώθω πολύ τυχερή".

Ο Βασίλης Κικίλιας ανάμεσα στην Τζένη Μπαλατσινού και τη Naomi Campbell - Η ανάρτηση του top model

Για την περίσταση, η 34χρονη δικηγόρος επέλεξε ένα ασύμμετρο φόρεμα με cut-outs σε μεταλλικές αποχρώσεις με διάφανη φαρδιά φούστα. Το look συμπλήρωσε με πέδιλα και εντυπωσιακά διαμαντένια σκουλαρίκια.