Paris Jackson: Το βίντεο για τα γενέθλια του πατέρα της, οι απειλές, τ' αδέλφια της και η απάντηση για τη... μασχάλη της

30.08.2023
Paris Jackson: Το βίντεο για τα γενέθλια του πατέρα της, οι απειλές, τ' αδέλφια της και η απάντηση για τη... μασχάλη της
Αν ζούσε ο Michael Jackson, στις 29 Αυγούστου 2023 θα γινόταν 65 ετών. Τα τρία παιδιά του τον γιόρτασαν με διαφορετικό τρόπο αλλά η μοναχοκόρη του χρειάστηκε να πάρει αμυντική στάση και να δώσει εξηγήσεις.

Μπορεί να «αποκαθηλώθηκε» ως ένα μεγάλο βαθμό λόγω των αποκαλύψεων για την προσωπική του ζωή (που, φυσικά, μετά τον θάνατό του δεν μπορούν να επιβεβαιωθούν ή να διαψευσθούν, ωστόσο έχουν αφήσει επάνω στο όνομά του έναν «λεκκέ» που δύσκολα σβήνει), ο Michael Jackson υπήρξε ένας από τους πιο επιδραστικούς καλλιτέχνες ever και αυτό δεν αμισβητείται.

Ο Jacko, όπως τον αποκαλούσαν τις «καλές εποχές» γεννήθηκε στις 29 Αυγούστου του 1958 και πέθανε, ξαφνικά, εν μέσω προετοιμασίας για την επιστροφή του στη σκηνή με μια παγκόσμια περιοδεία στις 25 Ιουνίου 2009, από καρδιακή προσβολή.

Άφησε πίσω του τα τρία παιδιά του τα οποία μιλούν πάντα για εκείνον με ιδιαίτερη αγάπη. Ο Prince είναι 26 και ασχολείται με διάφορες φιλανθρωπικές δραστηριότητες καθώς, όπως έχει παραδεχτεί ο ίδιος «το όποιου είδους ταλέντο τον έχει... προσπεράσει», η Paris είναι 25 και ύστερα από πολλά σκαμπανεβάσματα με την ψυχική της υγεία, δείχνει πιο κατασταλαγμένη και ασχολείται πλέον επαγγελματικά με το τραγούδι, ενώ ο «μικρός» ο Prince Michael B, που κάποτε ήταν γνωστός ως Blanket και τελευταία ως BiGi είναι 21ός και αντίθετα με τ' αδέλφια του έχει επιλέξει μια πολύ ιδιωτική ζωή και σπάνια εμφανίζεται δημόσια.

H πιο πρόσφατη φωτογραφία που είδαμε με τους τρεις τους μαζί ήταν το 2020 για τα γενέθλια του Prince.

Prince Jackson: Ο πρωτότοκος του βασιλιά της ποπ αποκαλύπτει πώς είναι σήμερα οι σχέσεις με τα αδέλφια του

Σήμερα λοιπόν, με αφορμή την ημερομηνία των γενεθλίων του Michael Jackson τα τρία παιδιά του ήρθαν ξανά στο προσκήνιο. Ο πρωτότοκος τον «γιόρτασε» με μία φωτογραφία των τεσσάρων τους την οποία έχει ξαναμοιραστεί και σε άλλες περιπτώσεις. «Χρόνια πολλά μπαμπά. Μου λείπεις και σε αγαπώ. Μπορεί να έχεις φύγει αλλά δεν έχεις ξεχαστεί. Είσαι στις καρδιές μας καθημερινά», διαβάζουμε στη λεζάντα.

{https://www.instagram.com/p/CwiOggVRH8W/?hl=el}

Την ίδια μέρα, βέβαια, ο «μεγάλος» πήρε τον BiGi και οι δυο τους ταξίδεψαν μέχρι το Λας Βέγκας, όπου και πόζαραν με φανς που ζήτησαν να φωτογραφηθούν μαζί τους. Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους για τη σχέση που έχει ο κάθε Jackson Junior με τον φακό και τη δημοσιότητα γενικότερα!

{https://www.instagram.com/p/CwitKxlqSTc/?img_index=1}

Και ήρθε και η σειρά της Paris να μιλήσει δημόσια γι' αυτή τη μέρα, όχι όμως επειδή το ΄ηθελε, όπως εξήγησε αλλά επειδή, κατά κάποιον τρόπο, εξαναγκάστηκε.

Μέσα από τη σελίδα της στο instagram 25χρονη κοπέλα εξηγεί πως ύστερα από απειλές (!) που δέχτηκε εναντίον της ζωής της γιατί δεν ευχόταν δημόσια στον πατέρα της («λες και αν δεν ευχηθείς στα social media σε κάποιον σημαίνει ότι δεν τον αγαπάς», όπως λέει χαρακτηριστικά) αναγκάστηκε να κάνει ένα βίντεο μέσα από το οποίο μαθαίνουμε επίσης πως ο πατέρας της, όσο ζούσε, δεν ασχολούνταν καθόλου με τα γενέθλιά του. Ου΄τε ήθελε να τα θυμάται, ούτε να τα γιορτάζει. Και μάλιστα η Paris προτρέπει όλους εκείνους που θα ήθελαν πραγματικά να τον τιμήσουν να ασχοληθούν με πώς θα μπορούσαν να προσφέρουν σε κάποια εθελοντική δράση για την κλιματική αλλαγή ή τα δικαιώματα των ζώων και να σταματήσουν να ασχολούνται μ' εκείνη.

{https://www.instagram.com/p/CwjNEAisMnz/}

Λίγο αργότερα, όμως, η Paris επανήλθε με ένα story μέσα από το οποίο απαντούσε σε όλους όσους (προφανώς) σχολίασαν τις τρίχες στη μασχάλη της, όπως φάνηκαν στην αρχή του βίντεο (δεν μπορεί, θα το πρόσεξες κι εσύ!) .

«Δεν μάζευα τα μαλλιά μου για να δείξω τις τρίχες στη μασχάλη μου. Έχω να ξυριστώ χρόνια και ξεχνώ ότι είναι καν εκεί... », απολογείται με στόμφο η Paris συνεχίζοντας με ένα έντονο «Ξεπεράστε το» και καταλήγοντας με διάθεση τρολαρίσματος. «Μάζευα τα μαλλιά μου για να δείξω το θεληματικό μου πηγούνι».

paris.jpg

Τελευταία τροποποίηση στις 30.08.2023 - 16:10